E-learning Omgaan met discriminatie op de werkvloer

Filter

 • Klassikaal

Inspirerend leiderschap

Inspirerend leiderschap draagt bij aan het creëren van een cultuur van innovatie en creativiteit binnen de organisatie. Maar hoe ontwikkel je inspirerende leiderschapskwaliteiten?

€1.195,00
Eerstvolgende startdatum
14-10-2024
Duur: 2 dagdelen
4 zelfstudie uren
 • Klassikaal

Ontdek jezelf als leider

De training ‘Ontdek jezelf als leider is bedoeld voor iedereen die zich wil oriënteren op leiderschap. Je doet zelfinzicht op en je weet wat ervoor nodig is om een volgende stap te zetten in jouw loopbaan.

€1.195,00
Eerstvolgende startdatum
10-09-2024
Duur: 4 dagdelen
3 zelfstudie uren
 • Klassikaal

Recruitment met ChatGPT

Leer hoe je alle mogelijkheden benut die ChatGPT biedt bij de ondersteuning van het recruitmentproces.

€615,00
Eerstvolgende startdatum
24-10-2024
Duur: 2 dagdelen
2 zelfstudie uren
 • Klassikaal

Techniek voor uitzendprofessionals

Bemiddel jij kandidaten met een technisch profiel? Na deze training ben je volwaardig gesprekspartner van kandidaat en opdrachtgever.

€1.195,00
Eerstvolgende startdatum
12-09-2024
Duur: 4 dagdelen
1 zelfstudie uren
 • Klassikaal

SEU | Basisopleiding Uitzendprofessional

De Basisopleiding Uitzendprofessional bereidt je voor op het SEU-examen. Je krijgt inzicht in relevante wetgeving en administratieve procedures en ontwikkelt je tot vakbekwaam intercedent.

€1.225,00
Duur: 6 dagdelen
80 zelfstudie uren
 • Klassikaal

Loonkostenberekeningen en lezen van loonstroken

In deze kennistraining komt alles aan bod wat je moet weten over loonadministratie in de flexbranche. Hoe bereken je het loon van een uitzendkracht? Welke administratieve verplichtingen zijn er?

€545,00
Duur: 2 dagdelen
 • E-learning

SEU | E-learning Basisopleiding Uitzendprofessional + examentraining

De Basisopleiding Uitzendprofessional leidt je op tot vakbekwaam uitzendprofessional (intercedent). In deze e-learning doorloop je op een interactieve manier de theorie, aangevuld met een klassikale examentraining

€695,00
Eerstvolgende startdatum
03-06-2024
80 zelfstudie uren
 • Klassikaal

SEU | Basisopleiding Backofficeprofessional

Deze opleiding is voor medewerkers in de flexbranche die backoffice-activiteiten uitvoeren zoals: contractadministratie, ziekteverzuimbegeleiding en salarisverwerking.

€1.425,00
Eerstvolgende startdatum
02-09-2024
Duur: 6 dagdelen
96 zelfstudie uren
 • E-learning
 • Klassikaal

SEU | E-learning Basisopleiding Backofficeprofessional + examentraining

Deze e-learning is voor medewerkers in de flexbranche die backoffice-werk verrichten. Inclusief klassikale examentraining, zodat je goed voorbereid bent voor het SEU-examen.

€815,00
Eerstvolgende startdatum
03-06-2024
Duur: 2 dagdelen
80 zelfstudie uren
 • E-learning

SEU | E-learning Basisopleiding Backofficeprofessional

Deze e-learning is voor medewerkers in de flexbranche die backoffice-werk verrichten, zoals contractadministratie, ziekteverzuimbegeleiding en salarisverwerking.

€575,00
Eerstvolgende startdatum
03-06-2024
80 zelfstudie uren

Discriminatie is een vorm van grensoverschrijdend gedrag. Iedereen weet dat het voorkomt, niemand wil ervan beschuldigd worden. Het afbreukrisico voor organisaties is groot. Geregeld is de uitzendbranche – negatief – in het nieuws wanneer er weer een onderzoek naar het maken van onderscheid op de arbeidsmarkt wordt gepubliceerd.

Wanneer zijn verzoeken van collega’s, opdrachtgevers of HR-medewerkers echt discriminerend en hoe kun je handelen in die situaties? Wil je hierover meer leren en inzicht verwerven, schrijf je dan nu in voor de e-learning discriminatie van artra.

Wat er aan bod komt in deze e-learning over omgaan met discriminatie

Allereerst wordt duidelijk gemaakt wat discriminatie is en waar en hoe vaak het voorkomt. Er wordt ingegaan op stereotyperingen en hoe dit bij mensen werkt. Wat is diversiteit, wanneer is discriminatie strafbaar en nog meer van dit soort vragen worden beantwoord tijdens het volgen van de e-learning. Met deze kennis ga je aan de slag om inzicht op te doen én hoe je vervolgens kunt handelen in de praktijk. Veel verschillende praktijksituaties komen aan bod. Met de opgedane kennis en de verkregen inzichten kun je daarna zelf aan de slag in de praktijk. Door het volgen van de e-learning kun je adequaat reageren op discriminerende verzoeken en minimaliseer je het afbreukrisico van jouw organisatie.

Voor wie is de e-learning Omgaan met discriminatie op de werkvloer geschikt?

Er is veel meer bewustwording nodig over dit onderwerp. Deze e-learning is dan ook geschikt voor iedereen die werkzaam is in de HR- of uitzendbranche of bij detacherings- en payrollorganisaties. Kortom, iedereen die te maken krijgt of kan krijgen met (arbeidsmarkt-)discriminatie. Het (aanvangs)niveau van deze e-learning is mbo+.

Duur en studiebelasting

Deze e-learning duurt een uur. Je sluit de e-learning af met een toets die een aantal minuten zal duren. De e-learning is 24/7 beschikbaar, zolang de inlogcode geldig is.

Investering

De kosten voor de e-learning bedragen € 69 (excl. btw). Je krijgt 3 maanden toegang tot de opleiding.

Na het doorlopen van de e-learning krijg je een bewijs van deelname.

>