Online assessments


Het inzetten van tests en assessment helpt om te bepalen of je iets kunt of weet of om je potentieel te bepalen. artra biedt verschillende tests en assessments aan. Zo kan het kennisniveau getoetst worden, de persoonlijkheid in kaart gebracht, de mate waarin je gesprekstechnieken beheerst en je voorkeurscommunicatiestijlen. En dat kan allemaal achter je eigen laptop of computer.

Filter

Insights Discovery

Het Insights Discovery profiel is een gedetailleerd persoonlijk verslag dat inzicht geeft in de eigen (werk)stijl en de invloed hiervan op de omgeving.

€199,00

The Bridge Personality Test

Online assessment vragenlijst die inzicht geeft in de persoonlijkheid van jou of jouw kandidaat. Na het invullen van de vragen ontvang je een rapport met competentieprofiel, gebaseerd op het Big Five model en de 16 Jung Types. Specifiek gericht op werksituaties.

€155,00
  • Online

The Bridge Burn-out Indicator

Met een professionele burn-out test krijg je niet alleen inzicht in burn-out verschijnselen, maar ook in het werkgeluk van de medewerker.

€99,00
  • E-learning

Toets en Leer

Wet- en regelgeving in de uitzendbranche verandert voortdurend. Daar heeft artra nu een oplossing voor: Toets en Leer. Je bepaalt je kennisniveau en volgt de modules waar je minder goed op scoort.  

€143,00
Eerstvolgende startdatum
01-07-2024
1.25 zelfstudie uren
  • Online

Algemene Periodieke Kennistoets

Je wilt je klanten goed kunnen adviseren. Met de APK toets je of kennis op het gebied van arbeidsrecht, de uitzend-cao of sociale zekerheid up-to-date is.

€55,00
Eerstvolgende startdatum
01-07-2024
1.5 zelfstudie uren

Telefonisch assessment | omgaan met kansen, weerstanden en bezwaren

Wil je inzicht in je telefoonskills en een overzicht van verbeterpunten? Doe dan dit telefonisch assessment en kom erachter wat je nog moet ontwikkelen!

€175,00
Duur: 30 minuten

Tegenwoordig is het inzetten van tests en assessment om te bepalen of je iets kunt of weet of om je potentieel te bepalen, helemaal ingeburgerd. Er zijn vele bureaus die assessments aanbieden. De opkomst van internet heeft de adoptie van assessments nog eens versneld. Iedereen heeft nu, waar en wanneer ook ter wereld, de mogelijkheid om een online assessment te doen. Daarnaast is er een groeiende behoefte om bijvoorbeeld in kaart te brengen wie je bent, wat je kunt en waar je belangstelling voor hebt. Voor iedere werk- of studiegerelateerde vraag is nu een passend assessment beschikbaar.

artra biedt verschillende tests en assessments aan. Zo kan het kennisniveau getoetst worden, de persoonlijkheid in kaart gebracht, de mate waarin je gesprekstechnieken beheerst en je voorkeurscommunicatiestijlen. En dat kan allemaal achter je eigen laptop of computer. Laagdrempelig en tijdbesparend. 

>