Uitzendprofessional

 

Bij ieder uitzendbureau is een zeer belangrijke taak weggelegd voor de uitzendprofessional (ook wel intercedent genoemd). Deze zorgt immers voor de intake van uitzendkrachten, het contact met (potentiële) inleners en de match tussen uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Trainingen

Filter

  • Klassikaal

SEU | Basisopleiding Uitzendprofessional

De Basisopleiding Uitzendprofessional bereidt je voor op het SEU-examen. Je krijgt inzicht in relevante wetgeving en administratieve procedures en ontwikkelt je tot vakbekwaam intercedent.

€1.225,00
Duur: 6 dagdelen
80 zelfstudie uren
  • E-learning

SEU | E-learning Basisopleiding Uitzendprofessional + examentraining

De Basisopleiding Uitzendprofessional leidt je op tot vakbekwaam uitzendprofessional (intercedent). In deze e-learning doorloop je op een interactieve manier de theorie, aangevuld met een klassikale examentraining

€695,00
Eerstvolgende startdatum
04-03-2024
80 zelfstudie uren
  • E-learning

SEU | E-learning Basisopleiding Uitzendprofessional

De Basisopleiding Uitzendprofessional leidt je op tot vakbekwaam uitzendprofessional (intercedent). In deze e-learning doorloop je op een interactieve manier de theorie.

€445,00
Eerstvolgende startdatum
04-03-2024
80 zelfstudie uren
  • Klassikaal

SEU | Basisopleiding Uitzendprofessional – Pools

Wil jij je ontwikkelen tot een echte uitzendprofessional? Deze opleiding bereidt je grondig voor op de dagelijkse praktijk in het Pools. Na de opleiding ben je klaar voor het SEU-examen.

€1.450,00
Eerstvolgende startdatum
08-05-2024
Duur: 6 dagdelen
  • Klassikaal

Collective Labour Agreement and Regulations in the Netherlands

To help you find your way in the Dutch temporary agency sector you can attend a full course in English about everything you need to know about laws and regulations for temporary agencies.

€1.250,00
Eerstvolgende startdatum
27-03-2024
Duur: 6 half days
80 self-study hours
  • E-learning

Onboarding | Starten als uitzendprofessional

Een medewerker die dit interactieve traject van vier weken volgt is sneller en beter ingewerkt en vult met zelfvertrouwen, plezier én kennis van zaken de rol van uitzendprofessional in.

€325,00
Eerstvolgende startdatum
04-03-2024
  • Klassikaal

Inlenersbeloning en gesprekstechnieken

Leer uit welke componenten de inlenersbeloning bestaat. Daarna oefen je hoe je het gesprek met de inlener aangaat over de inlenersbeloning. 

€615,00
Eerstvolgende startdatum
11-06-2024
Duur: 2 dagdelen
10 zelfstudie uren
  • E-learning

Toets en Leer

Wet- en regelgeving in de uitzendbranche verandert voortdurend. Daar heeft artra nu een oplossing voor: Toets en Leer. Je bepaalt je kennisniveau en volgt de modules waar je minder goed op scoort.  

€143,00
Eerstvolgende startdatum
04-03-2024
1.25 zelfstudie uren
  • Klassikaal

Introduction to the Collective Labour Agreement (English)

This course is taught by an English speaking trainer with experience in the temporary agency work sector. Subjects are Dutch Labour Law and the Collective Labour Agreement for Temporary Agency Workers

€620,00
Eerstvolgende startdatum
23-04-2024
Duur: 2 half days
10 hours self-study
  • Online

Algemene Periodieke Kennistoets

Je wilt je klanten goed kunnen adviseren. Met de APK toets je of kennis op het gebied van arbeidsrecht, de uitzend-cao of sociale zekerheid up-to-date is.

€55,00
Eerstvolgende startdatum
04-03-2024
1.5 zelfstudie uren

Bij ieder uitzendbureau is een zeer belangrijke taak weggelegd voor de uitzendprofessional (ook wel intercedent genoemd). Deze zorgt immers voor de intake van uitzendkrachten, het contact met (potentiële) inleners en de match tussen uitzendkrachten en opdrachtgevers. Een zeer belangrijke rol dus. Maar ook een functie waar heel veel bij komt kijken. Een uitzendprofessional moet echt de basis op orde hebben. Kennis van wet- en regelgeving, en met name de uitzend-cao. Ook van veranderingen in die uitzend-cao moet de uitzendprofessional natuurlijk op de hoogte zijn. Het is goed om regelmatig te toetsen hoe het met het kennisniveau zit. Fouten maken kost immers geld en levert ontevreden klanten en uitzendkrachten op. Uitzendprofessionals die de basis op orde willen hebben, vinden op deze pagina altijd een passende opleiding, training of toets. 

>