• E-learning

Onboarding | Starten als uitzendprofessional

Een medewerker die dit interactieve traject van vier weken volgt is sneller en beter ingewerkt en vult met zelfvertrouwen, plezier én kennis van zaken de rol van uitzendprofessional in.

Eerstvolgende startdatum
03-06-2024
Investering ex. BTW
€325,00

Starten in een nieuwe functie is niet makkelijk. Op nieuwe medewerkers komt heel veel af. artra realiseert zich dat en wil de start van een carrière als uitzendprofessional zo soepel mogelijk laten verlopen. Hiertoe is het unieke traject ‘Starten als uitzendprofessional’ ontwikkeld. Een nieuwe medewerker die dit traject volgt is sneller en beter ingewerkt en vult met zelfvertrouwen én kennis van zaken de rol als uitzendprofessional in. Bijkomend voordeel: managers zijn minder tijd kwijt aan het begeleiden van nieuwe medewerkers.

Het traject beslaat vier weken. De uitzendprofessional krijgt praktische handvatten en opdrachten. In deze eerste weken komen veel aspecten, onderwerpen en thema’s aan bod die de nieuwe medewerker nodig heeft om succesvol aan de slag te gaan als uitzendprofessional, intercedent, consultant, arbeidsmarktbemiddelaar, backofficeprofessional of consulent.

Hoe gaan wij ervoor zorgen dat nieuwe medewerkers sneller productief en meer betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan?

De startende uitzendprofessional krijgt een handig werkboek en toegang tot de online artra-leeromgeving. De uitzendprofessional gaat gedurende vier weken zelfstandig aan de slag met het werkboek en de online leeromgeving. Zo leert de startende uitzendprofessional snel veel nieuwe dingen, verrijkt zijn of haar kennis en werkt aan praktische vaardigheden. Ook leert de uitzendprofessional zichzelf (nog) beter kennen.

Voor wie is Starten als Uitzendprofessional geschikt?

Voor iedereen die start als uitzendprofessional. Het (aanvangs)niveau van deze opleiding is mbo+.

Investering

Starten als Uitzendprofessional, inclusief 3 maanden toegang tot de online leeromgeving en het ondersteunende werkboek, is voor slechts € 325 p.p. (excl. btw) beschikbaar.

Praktische informatie

De startende uitzendprofessional krijgt drie maanden toegang tot de online leeromgeving. Starten als Uitzendprofessional begint met een week pre-boarding. Tijdens deze pre-boarding krijgt de aanstaande uitzendprofessional een e-learning ‘Achtergrond flexbranche’ en een checklist voor de eerste werkdag.

Daarna volgen drie weken onboarding. Tijdens de onboarding besteedt de medewerker 1,5 uur per dag aan het maken van de opdrachten en het doornemen van de theorie. Na afloop blijft de online leeromgeving nog een aantal weken toegankelijk voor medewerkers.

Tijdens de onboarding wordt onder andere aandacht besteed aan onderwerpen als arbeidsverhoudingen, het uitzendproces, het fasensysteem, loon- en tariefberekening en ziekteverzuim. Ook personal branding, Nederlandse taal, privacy en omgaan met discriminatie komen aan bod.

De onboarding wordt afgesloten met een Nederlandse taaltoets, een toets uitzendvak en een toets primair proces. Als deze toetsen met een voldoende worden afgesloten ontvang je een certificaat.

Het door artra ontwikkelde traject voldoet aan de uitgangspunten van een goed onboardingtraject.

Nota bene: inschrijven kan hieronder door een startdatum te kiezen. Omdat wij ons heel goed kunnen voorstellen dat niet iedereen precies aan het begin van de maand start als uitzendprofessional of met de pre-boarding is het mogelijk om een andere startdatum aan te geven dan hieronder aangegeven. Neem daarvoor contact op met ons via: artra@artra.nl of 026 3337572

(Nog) Verder met de Basisopleiding Uitzendprofessional of Basisopleiding Backofficeprofessional

Deze eerste vier weken leggen een goede basis voor succesvol functioneren als uitzendprofessional. Echter, om een vakvolwassen professional te worden is meer kennis nodig. Met de Basisopleiding Uitzendprofessional (of de variant voor Backofficeprofessionals) leert de medewerker alle ins- en outs van het uitzendvak. De uitzendprofessional krijgt inzicht in relevante wetgeving en administratieve procedures en kan de theorie toepassen in de praktijk. De professional weet de juiste informatie snel te vinden en toe te passen.

De Basisopleiding Uitzendprofessional kan volledig online via de e-learning, of blended gevolgd worden. Kijk hier voor meer informatie:

De Basisopleiding wordt afgesloten met het SEU-examen.

Inhoud

Pre-boarding:

 • Achtergrond van de flexbranche

Onboarding week 1

 • Arbeidsverhouding
 • Luisteren, samenvatten en doorvragen
 • Aanbiedend bellen
 • Uitzendproces
 • Fasensysteem
 • Personal branding
 • Privacy wetgeving

Onboarding week 2

 • Discriminatie
 • Identificatie
 • Kennis maken met Loon- en tariefberekening
 • Ziekte
 • 7 tips voor het gebruik van social media

Onboarding week 3

 • Nederlandse taaltest en taaltoets
 • Toets uitzendvak
 • Toets primaire proces
Cursusdata
Startdatum Locaties Tijden Data
03-06-2024 Beschikbaar Inschrijven
01-07-2024 Beschikbaar Inschrijven
05-08-2024 Beschikbaar Inschrijven
02-09-2024 Beschikbaar Inschrijven
07-10-2024 Beschikbaar Inschrijven
04-11-2024 Beschikbaar Inschrijven
02-12-2024 Beschikbaar Inschrijven
>