fbpx

E-learning Basisopleiding uitzendprofessional

Vind jij het fijn om in je eigen tijd te studeren? Wil jij de gehele Basisopleiding uitzendprofessional (BOU) volgen? En wil je door een coach begeleid worden tijdens het leren? Dit alles het liefst online? Volg dan de e-learning variant van de BOU en bereid je binnen een half jaar voor op het SEU-examen.

Track and Trace systeem

artra heeft een systeem ontwikkeld om haar deelnemers te begeleiden én te volgen tijdens het online leren. In totaal heb je circa 130 studie-uren nodig om alle lesstof goed tot je te nemen. Tijdens het opleidingstraject gelden er een aantal deadlines. Het Track & Trace systeem volgt de deadlines nauwkeurig en geeft de deelnemers een steuntje in de rug tijdens het online leren.

Vakbekwaam uitzendprofessional

De basisopleiding uitzendprofessional leidt je op tot vakbekwaam uitzendprofessional. In deze online modules doorloop je op een interactieve manier de theorie. Onze e-learning modules zijn veel meer dan een online boek. Door middel van diverse werkvormen en verhelderende audio- en videofragmenten, werk je op een afwisselende manier met de lesstof. Bij deze online opleiding horen ook oefentoetsen en tentamens. Hierdoor ben je uitstekend voorbereid op het SEU-examen.

Voor wie is de e-learning geschikt?

Voor iedereen die de Basisopleiding uitzendprofessional wil volgen.

Naslagwerk

Wil je daarnaast toch de gelegenheid hebben om de theorie offline te bestuderen, dan kun je het theorieboek apart bestellen via artra@artra.nl. Kosten zijn € 65 (excl. btw en verzendkosten).

Duur

Je krijgt een half jaar toegang tot de e-learning.

Kosten SEU-examen

Het examen Uitzendmedewerker leg je af bij Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Dit kan elke werkdag bij 17 centra van de Open Universiteit, verspreid over heel Nederland. De kosten van het online examen (op locatie) bedragen € 182,21 (excl. btw). Klik hier om je in te schrijven voor het SEU-examen.

Verlenging online leeromgeving account
Standaard heb je een half jaar toegang tot je online leeromgeving (e-learning) account. Het is mogelijk om je account met een half jaar te verlengen voor € 50. Mocht je hier interesse in hebben, neem contact met ons op via 026 333 75 72.

Prijs
De kosten voor de Blended Basisopleiding uitzendprofessional bedragen € 315 (excl. BTW).

Neem je ook de AVG– en WAB e-learning af, dan ontvang je het gehele pakket voor € 375 (excl. BTW). Vermeld dit in het veld ”opmerkingen”.

LET OP: Dit is alleen de e-learning zonder een examentraining! We hebben ook een Blended Basisopleiding uitzendprofessional + examentraining

E-learning Basisopleiding uitzendprofessional

Middels een inlogcode kom je op de digitale omgeving van de opleiding, waar je volgens een strakke studieplanning de modules en toetsen doorloopt. Tijdens het gehele traject word je door ons gevolgd. Na iedere deadline controleren we of je deze behaald hebt en ontvang je van ons een mail. Binnen een half jaar moet je het traject hebben doorlopen. Bij eventuele verlenging worden er kosten in rekening gebracht. De afsluitende examentraining in Utrecht behoort bij je opleiding en geeft je de laatste input voor het SEU-examen.

Onderwerpen die aan bod komen bij de ‘Blended Basisopleiding uitzendprofessional’

  • De driehoeksverhouding en regulier arbeidsrecht;
  • ABU/NBBU-CAO-regelgeving in de driehoeksverhouding;
  • Voordat de flexwerker aan de slag gaat in de driehoeksverhouding: privacy- en discriminatiewetgeving, identificatieverplichtingen, arbeid van vreemdelingen, ID en verblijfsdocumenten;
  • De opdrachtgever is akkoord dat de flexwerker ter beschikking wordt gesteld in de driehoeksverhouding: loon- en tariefberekening, kostprijsopbouw, sociale zekerheid en belastingwetgeving;
  • De flexwerker gaat aan de slag in de driehoeksverhouding: Wet Arbeid en Zorg, Ziekte en Arbeidsongeschiktheid, WIA, arbeidsomstandigheden en aansprakelijkheid bij schade;
  • De flexwerker heeft (tijdelijk) geen werk (uitkeringen en verdiensten): werkloosheidswet, volksverzekeringen en voorzieningen.

Wie gingen je voor

Quote

De samenstelling van de lesstof is erg goed. Alles is erg duidelijk, variërend en goed op te pakken.

-
Inschrijven voor de cursus E-learning Basisopleiding uitzendprofessional?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!