• E-learning

SEU | E-learning Basisopleiding Uitzendprofessional

De Basisopleiding Uitzendprofessional leidt je op tot vakbekwaam uitzendprofessional (intercedent). In deze e-learning doorloop je op een interactieve manier de theorie.

Eerstvolgende startdatum
02-01-2024
80 zelfstudie uren
Investering ex. BTW
€425,00

Inleiding

Wil jij de gehele Basisopleiding Uitzendprofessional (BOU) volgen? Maar vind je het fijn om in je eigen tijd te studeren? En wil je door een coach begeleid worden tijdens het leren? Dit alles het liefst online? Volg dan de e-learning variant van de BOU en bereid je binnen een half jaar voor op het SEU-examen!

Vakbekwaam uitzendprofessional

De Basisopleiding Uitzendprofessional leidt je op tot vakbekwaam uitzendprofessional. Je weet je weg te vinden in het uitzendvak en je beschikt over een flinke dosis parate kennis, die je meteen in de praktijk kan gebruiken.

Opbouw training

In de online modules doorloop je op een interactieve manier de theorie, die je nodig hebt bij je dagelijkse werkzaamheden én om het SEU-examen te halen. Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Deel 1: De inschrijving
 • Deel 2: Voorbereiding op indiensttreding
 • Deel 3: Contracteren, privacy en personeelsdossier
 • Deel 4 Werkgeverschap uitzendonderneming en verloning
 • Deel 5: Veilig werken en ziekte
 • Deel 6: Einde werk en SEU-examen

Klaar voor het SEU-examen

Onze e-learning modules zijn veel meer dan een online boek. Door middel van diverse werkvormen en verhelderende audio- en videofragmenten, werk je op een afwisselende manier met de lesstof. Bij deze opleiding horen ook oefentoetsen en tentamens. En om je nog beter voor te bereiden op de praktijk wordt deze e-learning blended aangeboden. Je volgt daarnaast een online les van 1,5 uur. Tijdens deze les kun je al je vragen over de stof of het examen stellen aan een ervaren trainer. Hierdoor ben je uitstekend voorbereid op het SEU-examen.

Track and Trace systeem

artra heeft een systeem ontwikkeld om haar deelnemers te begeleiden én te volgen tijdens het online leren. In totaal heb je circa 80 studie-uren nodig om alle lesstof goed tot je te nemen. Tijdens het opleidingstraject gelden er een aantal deadlines. Het Track & Trace systeem volgt de deadlines nauwkeurig en geeft de deelnemers een steuntje in de rug tijdens het online leren.

Online training

Om je nog beter voor te bereiden op de praktijk wordt deze e-learning blended aangeboden. Dat betekent dat je 1 online training volgt voor een extra verdiepingsslag op de theorie. Tijdens de online training worden enkele onderwerpen nog een keer toegelicht. De training vindt plaats via Zoom. Je kan de online training gewoon vanuit huis, achter je laptop bijwonen!

Naslagwerk

Wil je ook de gelegenheid hebben om de theorie offline te bestuderen, dan kun je het theorieboek apart bestellen via artra@artra.nl. Dit kost € 70 (excl. btw en verzendkosten).

Voor wie is de e-learning geschikt?

Voor iedereen die de Basisopleiding Uitzendprofessional wil volgen op zijn of haar eigen tempo en die ook de discipline heeft om zelfstandig te studeren. Het (aanvangs)niveau van de e-learning is mbo+.

LET OP! De Basisopleiding Uitzendprofessional is geen ‘makkelijke’ opleiding. De ervaring leert dat serieus en geconcentreerd studeren en oefenen noodzakelijk is om het SEU-examen te kunnen halen!

Duur en studiebelasting

Je krijgt een half jaar 24/7 toegang tot de e-learning. In totaal heb je ongeveer 80 uur nodig om alle stof goed door te nemen. Na het doorlopen van de e-learning krijg je een bewijs van deelname.

Demo van deze training?

Wil je eerst eens kijken of deze opleiding iets voor jou is? Hoe de opleiding vormgegeven is? Hoe de e-learning eruit ziet? Bekijk dan de demo-versie van de BOU. Om de demo te bekijken neem je contact op met artra via 026-3337572 of stuur een mail naar artra@artra.nl

Kosten SEU-examen

Het examen Uitzendmedewerker leg je af bij Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Dit kan elke werkdag bij 17 centra van de Open Universiteit, verspreid over heel Nederland. De kosten van het online examen (op locatie) bedragen € 221,50 (excl. btw). Klik hier om je in te schrijven voor het SEU-examen.

Verlenging account online leeromgeving

Standaard heb je een half jaar toegang tot je online leeromgeving (e-learning) account. Het is mogelijk om je account met drie maanden voor €27,50 of een half jaar te verlengen voor € 52,50. Mocht je hier interesse in hebben, neem contact met ons op via 026 333 75 72.

Investering

De kosten voor de e-learning Basisopleiding Uitzendprofessional bedragen € 425 (excl. btw).

LET OP: Dit is alleen de e-learning. Dus zonder een examentraining! We hebben ook een e-learning Basisopleiding Uitzendprofessional + examentraining

Inhoud

Middels een inlogcode kom je op de digitale omgeving van de opleiding, waar je volgens een strakke studieplanning de modules en toetsen doorloopt. Tijdens het gehele traject word je door ons gevolgd. Na iedere deadline controleren we of je deze behaald hebt en ontvang je van ons een mail. Binnen een half jaar moet je het traject hebben doorlopen. Bij eventuele verlenging worden er kosten in rekening gebracht.

Onderwerpen die aan bod komen bij de Blended Basisopleiding uitzendprofessional

 • Introductie Uitzendbranche
 • De inschrijving: werven en selecteren, discriminatiewetgeving, identificatieverplichtingen, arbeid van vreemdelingen, ID en verblijfsdocumenten;
 • Voorbereiding op indiensttreding: loon- en tariefberekening, kostprijsopbouw en Sociale zekerheid.
 • Contracteren, privacy en personeelsdossier: arbeidsrecht, verschillende (flexibele) vormen van een arbeidsovereenkomst en de verschillende onderdelen van een arbeidsovereenkomst. Privacy wetgeving en inhoud personeelsdossier;
 • Werkgeverschap uitzendonderneming en verloning: verloning volgens de uitzend-cao, specifieke regels voor de uitzendonderneming en belastingwetgeving.
 • Veilig werken en ziekte: Arbowet en Arbeidstijdenwet, aansprakelijkheid bij schade en medezeggenschap. Verlof, ziekte, re-integratie en wegvallen werk.
 • Einde werk: beëindiging arbeidsovereenkomst (regulier arbeidsrecht) en beëindiging uitzendovereenkomst (uitzend-cao). Werkhervattingsgerichte uitkeringen.
 • Voorbereiding op het SEU-examen.
Cursusdata
Startdatum Locaties Tijden Data
02-01-2024 29 februari Beschikbaar Inschrijven
05-02-2024 18 maart Beschikbaar Inschrijven
04-03-2024 15 april Beschikbaar Inschrijven
01-04-2024 14 mei Beschikbaar Inschrijven
06-05-2024 18 juni Beschikbaar Inschrijven
03-06-2024 15 juli Beschikbaar Inschrijven
01-07-2024 13 augustus Beschikbaar Inschrijven
05-08-2024 16 september Beschikbaar Inschrijven
02-09-2024 15 oktober Beschikbaar Inschrijven
07-10-2024 18 november Beschikbaar Inschrijven
04-11-2024 16 december Beschikbaar Inschrijven
02-12-2024 16 januari Beschikbaar Inschrijven
>

Om te vieren dat wij dit jaar weer meer dan tienduizend uitzendprofessionals en recruiters hebben geholpen in iedere fase van hun loopbaan, ontvang je van 1 t/m 31 december 5% korting op alle trainingen en opleidingen. Vul kortingscode “december5” in op de laatste stap van het inschrijfformulier. 

Bekijk de actievoorwaarden: