• E-learning

SEU | E-learning Basisopleiding Uitzendprofessional

De Basisopleiding Uitzendprofessional leidt je op tot vakbekwaam uitzendprofessional (intercedent). In deze e-learning doorloop je op een interactieve manier de theorie.

Eerstvolgende startdatum
03-06-2024
80 zelfstudie uren
Investering ex. BTW
€445,00

Inleiding

Wil jij de gehele Basisopleiding Uitzendprofessional (BOU) volgen? Maar vind je het fijn om in je eigen tijd te studeren? En wil je door een coach begeleid worden tijdens het leren? Dit alles het liefst online? Volg dan de e-learning variant van de BOU en bereid je binnen een half jaar voor op het SEU-examen!

Vakbekwaam uitzendprofessional

De Basisopleiding Uitzendprofessional leidt je op tot vakbekwaam uitzendprofessional. Je weet je weg te vinden in het uitzendvak en je beschikt over een flinke dosis parate kennis, die je meteen in de praktijk kan gebruiken.

Opbouw training

In de online modules doorloop je op een interactieve manier de theorie, die je nodig hebt bij je dagelijkse werkzaamheden én om het SEU-examen te halen. Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Deel 1: De inschrijving
 • Deel 2: Voorbereiding op indiensttreding
 • Deel 3: Contracteren, privacy en personeelsdossier
 • Deel 4 Werkgeverschap uitzendonderneming en verloning
 • Deel 5: Veilig werken en ziekte
 • Deel 6: Einde werk en SEU-examen

Klaar voor het SEU-examen

Onze e-learning modules zijn veel meer dan een online boek. Door middel van diverse werkvormen en verhelderende audio- en videofragmenten, werk je op een afwisselende manier met de lesstof. Bij deze opleiding horen ook oefentoetsen en tentamens.
Om je nog beter voor te bereiden op de praktijk wordt deze e-learning blended aangeboden. Dat betekent dat je naast de e-learning een online trainingssessie van 1.5 uur aangeboden krijgt voor een extra verdiepingsslag op de theorie. Tijdens deze sessie kun je al je vragen over de stof of het examen stellen aan een ervaren trainer. Hierdoor ben je uitstekend voorbereid op het SEU-examen.

Track and Trace systeem

artra heeft een systeem ontwikkeld om haar deelnemers te begeleiden én te volgen tijdens het online leren. In totaal heb je circa 80 studie-uren nodig om alle lesstof goed tot je te nemen. Tijdens het opleidingstraject gelden er een aantal deadlines. Het Track & Trace systeem volgt de deadlines nauwkeurig en geeft de deelnemers een steuntje in de rug tijdens het online leren.

Naslagwerk

Wil je ook de gelegenheid hebben om de theorie offline te bestuderen, dan kun je het theorieboek apart bestellen via artra@artra.nl. Dit kost € 75 (excl. btw en verzendkosten).

Voor wie is de e-learning geschikt?

Voor iedereen die de Basisopleiding Uitzendprofessional wil volgen op zijn of haar eigen tempo en die ook de discipline heeft om zelfstandig te studeren. Het (aanvangs)niveau van de e-learning is mbo+.

LET OP! De Basisopleiding Uitzendprofessional is geen ‘makkelijke’ opleiding. De ervaring leert dat serieus en geconcentreerd studeren en oefenen noodzakelijk is om het SEU-examen te kunnen halen!

Duur en studiebelasting

Je krijgt een half jaar 24/7 toegang tot de e-learning. In totaal heb je ongeveer 80 uur nodig om alle stof goed door te nemen.

Demo van deze training?

Wil je eerst eens kijken of deze opleiding iets voor jou is? Hoe de opleiding vormgegeven is? Hoe de e-learning eruit ziet? Vraag dan een demo aan via 026-3337572 of stuur een mail naar artra@artra.nl

SEU-examen

Het examen Uitzendprofessional leg je af bij Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Dit kan elke werkdag bij 17 centra van de Open Universiteit, verspreid over heel Nederland. De kosten van het online examen (op locatie) zijn terug te zien op seu.nl/tarieven.

Verlengen

Standaard krijg je 6 maanden toegang tot de e-learning Basisopleiding Uitzendprofessional. Heb je langer de tijd nodig dan kun je jouw account eenmalig verlengen voor 6 maanden á €52,50 (excl. btw) of maximaal twee keer voor 3 maanden á €27,50 (excl. btw). Geef een verzoek tot verlenging binnen 3 maanden na het verlopen van jouw account door via artra@artra.nl.

Investering

De kosten voor de e-learning Basisopleiding Uitzendprofessional bedragen € 445 (excl. btw).

LET OP: Dit is alleen de e-learning. Dus zonder een examentraining!
We hebben ook een e-learning Basisopleiding Uitzendprofessional + examentraining

Eerder beginnen?

Wil je graag op een ander moment beginnen dan de ? Stuur dan een mail naar artra@artra.nl met daarin de e-learning die je wilt volgen en wanneer je wilt beginnen.
Houdt rekening met een verwerkingstijd van 2 werkdagen.

Inhoud

Middels een inlogcode kom je op de digitale omgeving van de opleiding, waar je volgens een strakke studieplanning de modules en toetsen doorloopt. Tijdens het gehele traject word je door ons gevolgd. Na iedere deadline controleren we of je deze behaald hebt en ontvang je van ons een mail. Dit traject duurt normaal gesproken 6 maanden

Onderwerpen die aan bod komen in de Basisopleiding Uitzendprofessional

 • Introductie Uitzendbranche
 • De inschrijving: werven en selecteren, discriminatiewetgeving, identificatieverplichtingen, arbeid van vreemdelingen, ID en verblijfsdocumenten;
 • Voorbereiding op indiensttreding: loon- en tariefberekening, kostprijsopbouw en Sociale zekerheid.
 • Contracteren, privacy en personeelsdossier: arbeidsrecht, verschillende (flexibele) vormen van een arbeidsovereenkomst en de verschillende onderdelen van een arbeidsovereenkomst. Privacy wetgeving en inhoud personeelsdossier;
 • Werkgeverschap uitzendonderneming en verloning: verloning volgens de uitzend-cao, specifieke regels voor de uitzendonderneming en belastingwetgeving.
 • Veilig werken en ziekte: Arbowet en Arbeidstijdenwet, aansprakelijkheid bij schade en medezeggenschap. Verlof, ziekte, re-integratie en wegvallen werk.
 • Einde werk: beëindiging arbeidsovereenkomst (regulier arbeidsrecht) en beëindiging uitzendovereenkomst (uitzend-cao). Werkhervattingsgerichte uitkeringen.
 • Voorbereiding op het SEU-examen.
Cursusdata
Startdatum Locaties Tijden Data
03-06-2024 15 juli Beschikbaar Inschrijven
01-07-2024 13 augustus Beschikbaar Inschrijven
05-08-2024 16 september Beschikbaar Inschrijven
02-09-2024 15 oktober Beschikbaar Inschrijven
07-10-2024 18 november Beschikbaar Inschrijven
04-11-2024 16 december Beschikbaar Inschrijven
02-12-2024 16 januari Beschikbaar Inschrijven
>