fbpx

SEU | E-learning Basisopleiding Uitzendprofessional

Wil jij de gehele Basisopleiding Uitzendprofessional (BOU) volgen? Maar vind je het fijn om in je eigen tijd te studeren? En wil je door een coach begeleid worden tijdens het leren? Dit alles het liefst online? Volg dan de e-learning variant van de BOU en bereid je binnen een half jaar voor op het SEU-examen!

Vakbekwaam uitzendprofessional

De Basisopleiding Uitzendprofessional leidt je op tot vakbekwaam uitzendprofessional. Je weet je weg te vinden in het uitzendvak en je beschikt over een flinke dosis parate kennis, die je meteen in de praktijk kan gebruiken. In de online modules doorloop je op een interactieve manier de theorie, die je nodig hebt bij je dagelijkse werkzaamheden én om het SEU-examen te halen. Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Thema 1: Regulier arbeidsrecht en de driehoeksverhouding
 • Thema 2: Cao-regelgeving
 • Thema 3: Voordat de flexwerker aan de slag gaat
 • Thema 4: De opdrachtgever is akkoord
 • Thema 5: De flexkracht aan de slag
 • Thema 6: De flexkracht heeft (tijdelijk) geen werk

Klaar voor het SEU-examen

Onze e-learning modules zijn veel meer dan een online boek. Door middel van diverse werkvormen en verhelderende audio- en videofragmenten, werk je op een afwisselende manier met de lesstof. Bij deze opleiding horen ook oefentoetsen en tentamens. En om je nog beter voor te bereiden op de praktijk wordt deze e-learning blended aangeboden. Je volgt daarnaast een online les van 1,5 uur. Tijdens deze les kun je al je vragen over de stof of het examen stellen aan een ervaren trainer. Hierdoor ben je uitstekend voorbereid op het SEU-examen.

Voor wie is de e-learning geschikt?

Voor iedereen die de Basisopleiding Uitzendprofessional wil volgen op zijn of haar eigen tempo. Het (aanvangs)niveau van de e-learning is mbo+.

Track and Trace systeem

artra heeft een systeem ontwikkeld om haar deelnemers te begeleiden én te volgen tijdens het online leren. In totaal heb je circa 130 studie-uren nodig om alle lesstof goed tot je te nemen. Tijdens het opleidingstraject gelden er een aantal deadlines. Het Track & Trace systeem volgt de deadlines nauwkeurig en geeft de deelnemers een steuntje in de rug tijdens het online leren.

Online training

Om je nog beter voor te bereiden op de praktijk wordt deze e-learning blended aangeboden. Dat betekent dat je 1 online training volgt voor een extra verdiepingsslag op de theorie. Tijdens de online training worden enkele onderwerpen nog een keer toegelicht. De training vindt plaats via Zoom. Je kan de online training gewoon vanuit huis, achter je laptop bijwonen!

Naslagwerk

Wil je ook de gelegenheid hebben om de theorie offline te bestuderen, dan kun je het theorieboek apart bestellen via artra@artra.nl. Dit kost € 65 (excl. btw en verzendkosten).

Duur

Je krijgt een half jaar 24/7 toegang tot de e-learning. In totaal heb je ongeveer 130 uur nodig om alle stof goed door te nemen. Na het doorlopen van de e-learning krijg je een bewijs van deelname.

Kosten SEU-examen

Het examen Uitzendmedewerker leg je af bij Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Dit kan elke werkdag bij 17 centra van de Open Universiteit, verspreid over heel Nederland. De kosten van het online examen (op locatie) bedragen € 187,91 (excl. btw). Klik hier om je in te schrijven voor het SEU-examen.

Verlenging account online leeromgeving

Standaard heb je een half jaar toegang tot je online leeromgeving (e-learning) account. Het is mogelijk om je account met een half jaar te verlengen voor € 50. Mocht je hier interesse in hebben, neem contact met ons op via 026 333 75 72.

Prijs

De kosten voor de e-learning Basisopleiding Uitzendprofessional bedragen € 350 (excl. btw).

Neem je ook de AVG– en WAB e-learning af, dan ontvang je het gehele pakket voor  € 410 (excl. btw). Vermeld dit in het veld ”opmerkingen”.

LET OP: Dit is alleen de e-learning zonder een examentraining! We hebben ook een e-learning Basisopleiding Uitzendprofessional + examentraining

Middels een inlogcode kom je op de digitale omgeving van de opleiding, waar je volgens een strakke studieplanning de modules en toetsen doorloopt. Tijdens het gehele traject word je door ons gevolgd. Na iedere deadline controleren we of je deze behaald hebt en ontvang je van ons een mail. Binnen een half jaar moet je het traject hebben doorlopen. Bij eventuele verlenging worden er kosten in rekening gebracht.

Onderwerpen die aan bod komen bij de Blended Basisopleiding uitzendprofessional

 • De driehoeksverhouding en regulier arbeidsrecht;
 • ABU/NBBU-CAO-regelgeving in de driehoeksverhouding;
 • Voordat de flexwerker aan de slag gaat in de driehoeksverhouding: privacy- en discriminatiewetgeving, identificatieverplichtingen, arbeid van vreemdelingen, ID en verblijfsdocumenten;
 • De opdrachtgever is akkoord dat de flexwerker ter beschikking wordt gesteld in de driehoeksverhouding: loon- en tariefberekening, kostprijsopbouw, sociale zekerheid en belastingwetgeving;
 • De flexwerker gaat aan de slag in de driehoeksverhouding: Wet Arbeid en Zorg, Ziekte en Arbeidsongeschiktheid, WIA, arbeidsomstandigheden en aansprakelijkheid bij schade;
 • De flexwerker heeft (tijdelijk) geen werk (uitkeringen en verdiensten): werkloosheidswet, volksverzekeringen en voorzieningen.
Inschrijven voor de SEU | E-learning Basisopleiding Uitzendprofessional? Direct inschrijven
Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.