Over artra

Wie is artra?

artra is hét opleidingsinstituut voor de flexbranche. In 2018 bestond artra 40 jaar. In deze vier decennia ontwikkelde artra zich tot marktleider in het ontwikkelen van medewerkers in de uitzendbranche. artra ondersteunt uitzendprofessionals en intercedenten in iedere fase van hun loopbaan.

Ons talent is om moeilijke dingen makkelijk te maken. We geloven dat talent inspireert. Zo is de Basisopleiding uitzendprofessional al jaren een veelgekozen opleiding die zowel beginners als gevorderden ondersteunt in het uitoefenen van hun vak. Naast trainingen bieden wij assessments, opleidingen, leerlijnen en speciale bijeenkomsten geschikt voor elk punt in je carrière. Er is een breed aanbod op het gebied van onder meer uitzenden, recruitment, detacheren en payroll. Wij bieden oplossingen in de vorm van incompany-trajecten, trainingen met open inschrijving en e-learning. Dit doen we op een vernieuwende, prikkelende en verbindende wijze. Waarom? Talent trekt talent aan en wij inspireren talent!

Studiemethode

Wij maken gebruik van verschillende studiemethodes in onze trainingen. We streven daarbij naar een zo hoog mogelijk leerrendement. Want dat is het allerbelangrijkste: datgene wat je leert moet je direct in de praktijk toe kunnen passen.

Méér dan alleen trainen

We organiseren ook ‘evenementen’ zoals: de inspiratiedag en de FlexKennisAwards. Deze evenementen staan altijd in het teken van leren, inspireren en verbinden. Daarnaast sluiten we ook regelmatig aan bij events van andere bedrijven.

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.