fbpx

Over artra

Wie is artra?

artra is al jaar en dag het opleidingsinstituut voor de flexbranche. Ons talent is om moeilijke dingen makkelijk te maken. We geloven dat talent inspireert. In 2018 bestonden wij 40 jaar. In deze vier decennia zijn we ontwikkeld tot marktleider in de branche. Zo is de Basisopleiding Intercedent al jaren een veel gekozen opleiding die zowel beginners als gevorderden ondersteunt in het uitoefenen van hun vak. Naast trainingen bieden wij assessments, trainingen, opleidingen, masterclasses, leerlijnen en speciale bijeenkomsten geschikt voor elk punt in je carrière. Er is een breed aanbod op het gebied van onder meer uitzenden, recruitment, detacheren en payroll. Wij bieden oplossingen in de vorm van in-company trajecten, trainingen met open inschrijving en e-learning. Dit doen we op een vernieuwende, prikkelende en verbindende wijze. Waarom? Talent trekt talent aan en wij inspireren talent!

Studiemethode

Wij maken gebruik van verschillende studiemethodes in onze trainingen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Méér dan alleen trainen

Naast het aanbieden van assessments, trainingen, opleidingen, masterclasses, leerlijnen, spelen we in op de kansberoepen intercedent en recruiter. Dit doen we door het organiseren van evenementen zoals: de inspiratiedag en de FlexKennisAwards. Naast dat we zelf een aantal events per jaar hebben, sluiten we ook regelmatig aan bij events van andere bedrijven.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!