Over artra

Wie is artra?

artra is hét opleidingsinstituut voor de flexbranche. In 2018 bestond artra 40 jaar. In deze vier decennia ontwikkelde artra zich tot marktleider in het ontwikkelen van medewerkers in de uitzendbranche. artra ondersteunt uitzendprofessionals en intercedenten in iedere fase van hun loopbaan. Zo bieden we opleidingen en trainingen aan voor startende uitzendprofessionals, vakvolwassen uitzendprofessionals en uitzendprofessionals met een leidende of sturende rol.

Ons talent is om moeilijke dingen makkelijk te maken. We geloven dat talent inspireert. Zo is de Basisopleiding Uitzendprofessional al jaren een veelgekozen opleiding die zowel beginners als gevorderden ondersteunt in het uitoefenen van hun vak. Naast trainingen bieden wij assessments, opleidingen, leerlijnen en speciale bijeenkomsten geschikt voor elk punt in je carrière. Er is een breed aanbod op het gebied van onder meer uitzenden, recruitment, detacheren en payrolling. Wij bieden oplossingen in de vorm van incompany-trajecten, trainingen met open inschrijving en e-learning. Dit doen we op een vernieuwende, prikkelende en verbindende wijze. Waarom? Talent trekt talent aan en wij inspireren talent!

 

Studiemethode

Wij maken gebruik van verschillende studiemethodes in onze trainingen. We streven daarbij naar een zo hoog mogelijk leerrendement. Want dat is het allerbelangrijkste: datgene wat je leert moet je direct in de praktijk toe kunnen (blijven) passen.

Méér dan alleen trainen

We organiseren ook ‘evenementen’ zoals: de Inspiratiedag en de FlexKennisAwards. Deze evenementen staan altijd in het teken van leren, inspireren en verbinden. Daarnaast sluiten we ook regelmatig aan bij events van andere bedrijven, zoals het Noordelijk en Zuidelijk Uitzendevent en het Slimflexevent.

Gecontracteerd UWV Scholingsbedrijf

Wij zijn als opleidingsinstituut gecontracteerd door UWV i.h.k.v. het Inkoopkader Scholingsdiensten 2021. Dat houdt in dat wij één van de opleidingsinstituten in Nederland zijn die opleidingen en trainingen mogen verzorgen om mensen te helpen bij hun terugkeer in het arbeidsproces.

Scholing en omscholing

Scholing of omscholing is belangrijk en helpt je bij het vinden van een baan die past bij jouw mogelijkheden. Je contactpersoon bij UWV kan daarbij adviseren, overleg daarom altijd vooraf met hem of haar voordat je start!

Betaalt UWV mijn opleiding?

UWV betaalt alleen een opleiding als het noodzakelijk is om ander passend werk te kunnen vinden. In dat geval wordt er van jou verwacht, dat je er alles aan doet om de opleiding goed af te ronden.

Informeer bij je UWV contactpersoon naar jouw mogelijkheden voor een opleiding of training.
UWV | Particulieren

Met subsidie training of opleiding volgen

STAP-budget

artra vindt het ontzettend belangrijk dat medewerkers zich ontwikkelen. Dat zij hun potentieel benutten. Het volgen van scholing moet dan ook zo laagdrempelig mogelijk zijn. Daarom maakt artra het mogelijk voor uitzendprofessionals om opleidingen en trainingen met subsidie te volgen. Zo kunnen deelnemers een aanvraag doen voor het STAP-budget en jaarlijks maximaal €1000 subsidie krijgen.

NL leert door

Daarnaast heeft artra in 2022 subsidie ontvangen in het kader van de regeling NL leert door. Met deze subsidie kunnen 1500 uitzendprofessionals gratis een van de 15 geselecteerde trainingen of e-learnings volgen, zodat zij goed voorbereid zijn op alle uitdagingen die ze dagelijks in hun werk tegenkomen.

Ook dat is artra!