Kennis


Bij artra staat het label ‘kennis’ voor een sterk theoretisch karakter. In deze trainingen en opleidingen staan vaak wet- en regelgeving centraal. Om dat juist toe te passen, moet je kennis hebben van deze wet- en regelgeving.

Filter

 • Klassikaal

SEU | Basisopleiding Uitzendprofessional

De Basisopleiding Uitzendprofessional bereidt je voor op het SEU-examen. Je krijgt inzicht in relevante wetgeving en administratieve procedures en ontwikkelt je tot vakbekwaam intercedent.

€1.225,00
Duur: 6 dagdelen
80 zelfstudie uren
 • Klassikaal

Loonkostenberekeningen en lezen van loonstroken

In deze kennistraining komt alles aan bod wat je moet weten over loonadministratie in de flexbranche. Hoe bereken je het loon van een uitzendkracht? Welke administratieve verplichtingen zijn er?

€545,00
Duur: 2 dagdelen
 • Klassikaal

Recruitment Professional

Tijdens de opleiding Recruitment Professional leer je hoe je jouw recruitmentproces optimaal inricht. Je leert over employer branding, sourcing, het recruitmentproces en de candidate experience.

€3.045,00
Eerstvolgende startdatum
19-09-2024
Duur: 8 dagdelen
16 zelfstudie uren
 • Klassikaal
 • Online

Het opstap-programma voor flexondernemers

Na het volgen van dit programma voor (startende) flexondernemers heb je de kennis en de vaardigheden om van je bedrijf een succes te maken. Geen grote investeringen nodig.

€1.450,00
Duur: 7 dagdelen
15 zelfstudie uren
 • Klassikaal

WordRecruiter

Na het volgen van deze opleiding heb je echt de basis van recruitment onder de knie. Je begeeft je op het snijvlak van HR, marketing en sales.

€2.395,00
Eerstvolgende startdatum
19-09-2024
Duur: 5 dagen
8 zelfstudie uren
 • Klassikaal

Collective Labour Agreement and Regulations in the Netherlands

To help you find your way in the Dutch temporary agency sector you can attend a full course in English about everything you need to know about laws and regulations for temporary agencies.

€1.250,00
Eerstvolgende startdatum
04-09-2024
Duur: 6 half days
80 self-study hours
 • Klassikaal

Documentherkenning

Deze praktijkgerichte training geeft jou kennis in het beantwoorden van vragen op het gebied van vreemdelingen, identiteit en arbeid. Leer hoe je identiteitsdocumenten verifieerd op echtheid.

€475,00
Eerstvolgende startdatum
26-09-2024
Duur: 2 dagdelen
 • Klassikaal

Extraterritoriale kosten uitzendbranche (ET-regeling)

Als je te maken hebt met uitzendkrachten die niet permanent in Nederland woonachtig zijn heb je kennis van de Extraterritoriale regeling (ET) nodig. Zo kun je een deel van de kosten onbelast vergoeden.

€545,00
Eerstvolgende startdatum
10-10-2024
Duur: 2 dagdelen
10 zelfstudie uren
 • Klassikaal

SEU opfristraining

In één dag je SEU kennis bijspijkeren? Dat kan met de SEU opfristraining! Je bent in één dag weer up-to-date over de regels uit de uitzend-cao en het arbeidsrecht die aansluiten bij jouw praktijk.

€545,00
Eerstvolgende startdatum
03-10-2024
Duur: 2 dagdelen
 • Klassikaal

Inlenersbeloning en CAO toepassingen

Na deze training weet je hoe je de inlenersbeloning toepast en hoe je moet omgaan met verschillende cao's. Het niet juist toepassen van de inlenersbeloning kan tot hoge boetes en naheffingen leiden.

€365,00
Eerstvolgende startdatum
07-11-2024
Duur: 1 dagdeel

Overigens, betekent een sterk theoretisch karakter zeker niet dat het ver van de praktijk afstaat of dat het saai is. Onze trainingen en opleidingen zijn zodanig opgezet dat er een goede afwisseling is tussen theorie en praktijk. Onze trainers zorgen er ook voor dat deelnemers in beweging komen en af en toe een energieboost krijgen.

Kennis vormt de basis voor arbeidsmarktprofessionals. Zorg dat je kennis op peil is!

>