Opleiding Recruitment Professional

Heb jij het in huis?

Recruitment gaat verder dan alleen het werven van personeel. Als recruiter ben jij het gezicht van een organisatie, of soms wel tientallen organisaties. Jij zorgt ervoor dat mensen gevonden worden, verbonden worden en dat mensen terecht komen op een plek waar zij zich thuis voelen. Jij bouwt, vormt en creëert teams. Als recruiter kun je veel impact hebben op organisaties. Maar hoe maak je impact als recruiter? Waarom ben je eigenlijk recruiter? Tijdens de opleiding recruitment professional leren we je meer impact te maken als recruiter.

De opleiding Recruitment Professional

Recruitment verandert razendsnel en de arbeidsmarkt is dynamischer dan ooit. Tijdens de opleiding recruitment professional ontdek je waar jouw talent ligt en hoe je jouw talent kunt ontwikkelen. De opleiding is interactief en geeft handvatten die jij in je dagelijks activiteiten kunt toepassen. Je werkt tijdens de opleiding aan jouw impact die je hebt op je organisatie en op je klanten en kandidaten. Je gaat werken aan je presentatie-skills, je communicatietechnieken en je gedrag, zowel online als offline. Kortom: tijdens deze opleiding ga jij aan de slag met andere ervaren recruiters om jouw impact als recruiter een boost te geven.

Wanneer je deze opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je een certificaat waarop alle onderdelen van de opleiding vermeld staan.

Voor wie is de opleiding Recruitment Professional?

De opleiding Recruitment professional is er voor elke recruiter die al een tijdje mee gaat in het recruitmentvak. Het (aanvangs)niveau van deze opleiding is mbo+/hbo.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze opleiding voor jou of één van jouw medewerkers? Neem contact op met ons via 026 – 3337572 of stuur een email naar info@academyforrecruitment.nl

Meer informatie over de opleiding Recruitment Professional?

Op de website van de Academy for Recruitment kun je meer vinden over deze opleiding.