fbpx

SEU | E-learning Basisopleiding Uitzendprofessional + examentraining

Vind jij het ook zo fijn om in je eigen tijd te studeren? Wil jij de gehele Basisopleiding Uitzendprofessional (BOU) volgen? En wil je door een coach begeleid worden tijdens het leren? Dit alles het liefst (grotendeels) online? Volg dan de e-learning variant van de BOU en bereid je binnen een half jaar voor op het SEU-examen.

Track and Trace systeem

artra heeft een systeem ontwikkeld om haar deelnemers te begeleiden én te volgen tijdens het online leren. In totaal heb je circa 130 studie-uren nodig om alle lesstof goed tot je te nemen. Tijdens het opleidingstraject gelden er een aantal deadlines. Het Track & Trace systeem volgt de deadlines nauwkeurig en geeft de deelnemers een steuntje in de rug tijdens het online leren.

Vakbekwaam uitzendprofessional

De Basisopleiding Uitzendprofessional leidt je op tot vakbekwaam uitzendprofessional. In deze modules doorloop je op een interactieve manier de theorie. Onze e-learning-modules zijn veel meer dan een online boek. Door middel van diverse werkvormen en verhelderende audio- en videofragmenten, werk je op een afwisselende manier met de lesstof. En om je nog beter voor te bereiden op de praktijk wordt deze e-learning blended aangeboden. Je wordt begeleid door een ervaren trainer. Bij deze online opleiding horen ook oefentoetsen en tentamens en kun je deelnemen aan 1 dag examentraining in Utrecht. Hierdoor ben je uitstekend voorbereid op het SEU-examen.

Voor wie is de e-learning geschikt?

Voor iedereen die de Basisopleiding Uitzendprofessional wil volgen. Het (aanvangs)niveau van deze opleiding is mbo+.

Online training

Om je nog beter voor te bereiden op de praktijk wordt deze e-learning blended aangeboden. Dat betekent dat je 1 online training volgt voor een extra verdiepingsslag op de theorie. Tijdens de online training worden enkele onderwerpen nog een keer toegelicht. Daarnaast is er 1,5 uur ingepland voor vragen. Je krijgt dus een ruime mogelijkheid om al jouw vragen over de stof of het examen te stellen. De training vindt plaats via Zoom. Je kan de online training gewoon vanuit huis, achter je laptop bijwonen!

Naslagwerk

Wil je ook de gelegenheid hebben om de theorie offline te bestuderen, dan kun je het theorieboek apart bestellen via artra@artra.nl. Dit kost € 65 (excl. btw en verzendkosten).

Duur

Je krijgt een half jaar 24/7 toegang tot de e-learning. In totaal heb je 130 studie-uren nodig om alle stof tot je te nemen.

Kosten SEU-examen

Het examen Uitzendprofessional leg je af bij Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Dit kan elke werkdag bij 17 centra van de Open Universiteit, verspreid over heel Nederland. De kosten van het online examen (op locatie) bedragen € 187,91 (excl. btw). Klik hier om je in te schrijven voor het SEU-examen.

Verlenging online leeromgeving account

Standaard heb je een half jaar toegang tot je online leeromgeving (e-learning) account. Het is mogelijk om je account met een half jaar te verlengen voor € 50. Mocht je hier interesse in hebben, neem contact met ons op via 026 333 75 72.

Prijs

De kosten voor de e-learning Basisopleiding Uitzendprofessional + examentraining bedragen €550 (excl. btw). Na het doorlopen van de e-learning ontvang je een bewijs van deelname.

Neem je ook de AVG– en WAB e-learning af, dan ontvang je het gehele pakket voor  € 575 (excl. btw). Vermeld dit in het veld ”opmerkingen”.

Wet & regelgeving  

Onze trainingen worden continu bijgewerkt en aangepast wanneer er wijzigingen zijn in de wet en regelgeving. Het SEU examen is altijd op basis van de wet- en regelgeving die op het moment van examinering van kracht is. Bij vragen mag je altijd contact opnemen. Bij vragen over het SEU examen kun je het beste contact opnemen met het SEU zelf.

Demo

Wil je eerst eens kijken of deze opleiding iets voor jou is? Hoe de opleiding vormgegeven is? Hoe de e-learning eruit ziet? Ga dan naar de demo-versie van de BOU. Na het aanvragen van een toegangscode krijg je rechtstreeks toegang tot de demo. Ga hier naar de demo-pagina.

Eerder beginnen?

Wil je graag op een ander moment beginnen dan de ? Stuur dan een mail naar artra@artra.nl met daarin de e-learning die je wilt volgen en wanneer je wilt beginnen. Let wel: het kan 48 uur duren tot dat je toegang krijgt tot de online omgeving.

Middels een inlogcode kom je op de digitale omgeving van de opleiding, waar je volgens een strakke studieplanning de modules en toetsen doorloopt. Tijdens het gehele traject word je door ons gevolgd. Na iedere deadline controleren we of je deze behaald hebt en ontvang je van ons een mail. Binnen een half jaar moet je het traject hebben doorlopen. Bij eventuele verlenging worden er kosten in rekening gebracht. De afsluitende examentraining in Utrecht behoort bij je opleiding en geeft je de laatste input voor het SEU-examen.

Onderwerpen die aan bod komen bij de ‘Blended Basisopleiding uitzendprofessional’

  • De driehoeksverhouding en regulier arbeidsrecht;
  • ABU/NBBU-CAO-regelgeving in de driehoeksverhouding;
  • Voordat de flexwerker aan de slag gaat in de driehoeksverhouding: privacy- en discriminatiewetgeving, identificatieverplichtingen, arbeid van vreemdelingen, ID en verblijfsdocumenten;
  • De opdrachtgever is akkoord dat de flexwerker ter beschikking wordt gesteld in de driehoeksverhouding: loon- en tariefberekening, kostprijsopbouw, sociale zekerheid en belastingwetgeving;
  • De flexwerker gaat aan de slag in de driehoeksverhouding: Wet Arbeid en Zorg, Ziekte en Arbeidsongeschiktheid, WIA, arbeidsomstandigheden en aansprakelijkheid bij schade;
  • De flexwerker heeft (tijdelijk) geen werk (uitkeringen en verdiensten): werkloosheidswet, volksverzekeringen en voorzieningen.
Inschrijven voor de SEU | E-learning Basisopleiding Uitzendprofessional + examentraining? Direct inschrijven
Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.