• E-learning

SEU | E-learning Basisopleiding Uitzendprofessional + examentraining

De Basisopleiding Uitzendprofessional leidt je op tot vakbekwaam uitzendprofessional (intercedent). In deze e-learning doorloop je op een interactieve manier de theorie, aangevuld met een klassikale examentraining

Eerstvolgende startdatum
01-07-2024
Duur: 2 dagdelen
80 zelfstudie uren
Investering ex. BTW
€695,00

Inleiding

Vind jij het ook zo fijn om in je eigen tijd te studeren? Wil jij de gehele Basisopleiding Uitzendprofessional (BOU) volgen? En wil je door een coach begeleid worden tijdens het leren? Dit alles het liefst (grotendeels) online? Volg dan de e-learning variant van de BOU en bereid je binnen een half jaar voor op het SEU-examen.

Track and Trace systeem

artra heeft een systeem ontwikkeld om haar deelnemers te begeleiden én te volgen tijdens het online leren. In totaal heb je circa 80 studie-uren nodig om alle lesstof goed tot je te nemen. Tijdens het opleidingstraject gelden er een aantal deadlines. Het Track en Trace systeem volgt de deadlines nauwkeurig en geeft de deelnemers een steuntje in de rug tijdens het online leren.

Vakbekwaam uitzendprofessional

De Basisopleiding Uitzendprofessional leidt je op tot vakbekwaam uitzendprofessional. In deze modules doorloop je op een interactieve manier de theorie. Onze e-learning-modules zijn veel meer dan een online boek. Door middel van diverse werkvormen en verhelderende audio- en videofragmenten, werk je op een afwisselende manier met de lesstof. En om je nog beter voor te bereiden op de praktijk wordt deze e-learning blended aangeboden. Je wordt begeleid door een ervaren trainer. Bij deze online opleiding horen ook oefentoetsen en tentamens en kun je deelnemen aan een examentraining in Utrecht. Hierdoor ben je uitstekend voorbereid op het SEU-examen.

Voor wie is de e-learning geschikt?

Voor iedereen die de Basisopleiding Uitzendprofessional wil volgen op zijn of haar eigen tempo en die ook de discipline heeft om zelfstandig te studeren. Het (aanvangs)niveau van de e-learning is mbo+.

LET OP! De Basisopleiding Uitzendprofessional is geen ‘makkelijke’ opleiding. De ervaring leert dat serieus en geconcentreerd studeren en oefenen noodzakelijk is om het SEU-examen te kunnen halen!

Naslagwerk

Wil je ook de gelegenheid hebben om de theorie offline te bestuderen, dan kun je het theorieboek apart bestellen via artra@artra.nl. Dit kost € 75 (excl. btw en verzendkosten).

Duur

Je krijgt een half jaar 24/7 toegang tot de e-learning. In totaal heb je 80 studie-uren nodig om alle stof tot je te nemen.

Investering

De kosten voor de e-learning Basisopleiding Uitzendprofessional + examentraining bedragen € 695 excl. btw.

Wet en regelgeving  

Onze trainingen worden continu bijgewerkt en aangepast wanneer er wijzigingen zijn in de wet en regelgeving. Het SEU examen is altijd op basis van de wet- en regelgeving die op het moment van examinering van kracht is. Bij vragen mag je altijd contact opnemen.
Bij vragen over het SEU examen kun je het beste contact opnemen met het SEU zelf.

Demo

Wil je eerst eens kijken of deze opleiding iets voor jou is? Hoe de opleiding vormgegeven is? Hoe de e-learning eruit ziet? Bekijk dan de demo-versie van de BOU. Om de demo te bekijken neem je contact op met artra via 026-3337575 of stuur een mail naar artra@artra.nl

Eerder beginnen?

Wil je graag op een ander moment beginnen dan de ? Stuur dan een mail naar artra@artra.nl met daarin de e-learning die je wilt volgen en wanneer je wilt beginnen.
Houdt rekening met een verwerkingstijd van 2 werkdagen.

Verlenging account online leeromgeving

Standaard heb je een half jaar toegang tot je online leeromgeving (e-learning) account. Het is mogelijk om je account met drie maanden voor € 27,50 of een half jaar te verlengen voor € 52,50. Mocht je hier interesse in hebben, neem contact met ons op via 026 333 75 72.

SEU-examen

Het examen Uitzendprofessional leg je af bij Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Dit kan elke werkdag bij 17 centra van de Open Universiteit, verspreid over heel Nederland. De kosten van het online examen (op locatie) zijn terug te zien op seu.nl/tarieven.

Inhoud

Middels een inlogcode kom je op de digitale omgeving van de opleiding, waar je volgens een strakke studieplanning de modules en toetsen doorloopt. Tijdens het gehele traject word je door ons gevolgd. Na iedere deadline controleren we of je deze behaald hebt en ontvang je van ons een mail. Binnen een half jaar moet je het traject hebben doorlopen. Bij eventuele verlenging worden er kosten in rekening gebracht. De afsluitende examentraining in Utrecht behoort bij je opleiding en geeft je de laatste input voor het SEU-examen.

Onderwerpen die aan bod komen bij de ‘Blended Basisopleiding uitzendprofessional’

  • Introductie Uitzendbranche
  • De inschrijving: werven en selecteren, discriminatiewetgeving, identificatieverplichtingen, arbeid van vreemdelingen, ID en verblijfsdocumenten;
  • Voorbereiding op indiensttreding: loon- en tariefberekening, kostprijsopbouw en Sociale zekerheid.
  • Contracteren, privacy en personeelsdossier: arbeidsrecht, verschillende (flexibele) vormen van een arbeidsovereenkomst en de verschillende onderdelen van een arbeidsovereenkomst. Privacy wetgeving en inhoud personeelsdossier;
  • Werkgeverschap uitzendonderneming en verloning: verloning volgens de uitzend-cao, specifieke regels voor de uitzendonderneming en belastingwetgeving.
  • Veilig werken en ziekte: Arbowet en Arbeidstijdenwet, aansprakelijkheid bij schade en medezeggenschap. Verlof, ziekte, re-integratie en wegvallen werk.
  • Einde werk: beëindiging arbeidsovereenkomst (regulier arbeidsrecht) en beëindiging uitzendovereenkomst (uitzend-cao). Werkhervattingsgerichte uitkeringen.
  • Voorbereiding op het SEU examen.
Cursusdata
Startdatum Locaties Tijden Data
01-07-2024 13 augustus Beschikbaar Inschrijven
05-08-2024 16 september Beschikbaar Inschrijven
02-09-2024 15 oktober Beschikbaar Inschrijven
07-10-2024 18 november Beschikbaar Inschrijven
04-11-2024 16 december Beschikbaar Inschrijven
02-12-2024 16 januari Beschikbaar Inschrijven
>