• Klassikaal

SEU | Basisopleiding Uitzendprofessional – Pools

Wil jij je ontwikkelen tot een echte uitzendprofessional? Deze opleiding bereidt je grondig voor op de dagelijkse praktijk in het Pools. Na de opleiding ben je klaar voor het SEU-examen.

Eerstvolgende startdatum
05-09-2024
Duur: 6 dagdelen
Investering ex. BTW
€1.450,00

Inleiding

Wil jij je als uitzendprofessional ontwikkelen tot een echte professional? Deze opleiding bereidt je grondig voor op de dagelijkse praktijk in het Pools. Dus als jij veel samen werkt met Poolse werknemers/werkgevers kies dan voor de Basisopleiding Uitzendprofessional in het Pools. Een dagopleiding bereidt jou voor op het examen van de Stichting Examen Uitzendbranche.

Het resultaat

Natuurlijk leer je het uitzendvak niet uit een boek, maar vooral in de praktijk. Desondanks is inzicht in wetgeving en administratieve procedures een must. Met de Basisopleiding uitzendprofessional Pools kom je goed beslagen ten ijs. De opleiding leert je de theorie van het uitzendvak en vooral de toepassing daarvan in de praktijk. Na afloop beschik je over een aanzienlijke hoeveelheid parate kennis en weet je de weg naar relevante informatie.

Locatie

De opleiding wordt gegeven in Utrecht.

Duur

Dagopleiding: 6 dagdelen verspreid over 5 weken (3 hele dagen van 09:30 – 16:30 uur).

Investering

€ 1.450 excl. btw en SEU-examen, inclusief het lesmateriaal in het Pools.

SEU-examen

Voor kandidaten die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen is het mogelijk om met behulp van een Poolse tolk, een mondeling SEU-examen af te leggen. In verband met de verlengde examentijd en de kosten voor de tolk, kent dit examen een afwijkend tarief.

Met ingang van 1 september 2023 wordt het Poolstalige SEU-examen Uitzendprofessional online afgenomen op één van de examenlocaties. Meld je aan via Mijn-SEU, selecteer een locatie en datum.

Voor informatie en tarieven kun je contact opnemen met de SEU of via info@seu.nl.

Vertaal naar Nederlands Vertaal naar Pools / Przetłumacz na Polski 

Inhoud

De opleiding in 6 delen:

  • Introductie Uitzendbranche
  • De inschrijving: werven en selecteren, discriminatiewetgeving, identificatieverplichtingen, arbeid van vreemdelingen, ID en verblijfsdocumenten;
  • Voorbereiding op indiensttreding: loon- en tariefberekening, kostprijsopbouw en Sociale zekerheid.
  • Contracteren, privacy en personeelsdossier: arbeidsrecht, verschillende (flexibele) vormen van een arbeidsovereenkomst en de verschillende onderdelen van een arbeidsovereenkomst. Privacy wetgeving en inhoud personeelsdossier;
  • Werkgeverschap uitzendonderneming en verloning: verloning volgens de uitzend-cao, specifieke regels voor de uitzendonderneming en belastingwetgeving.
  • Veilig werken en ziekte: Arbowet en Arbeidstijdenwet, aansprakelijkheid bij schade en medezeggenschap. Verlof, ziekte, re-integratie en wegvallen werk.
  • Einde werk: beëindiging arbeidsovereenkomst (regulier arbeidsrecht) en beëindiging uitzendovereenkomst (uitzend-cao). Werkhervattingsgerichte uitkeringen.
  • Voorbereiding op het SEU-examen.
Cursusdata
Startdatum Locaties Tijden Data
05-09-2024 Utrecht 09:30 - 16:30 5, 19 september + 3 oktober Nog 3 plekken Inschrijven
15-11-2024 Utrecht 09:30 - 16:30 15, 29 november + 6 december Beschikbaar Inschrijven
>