Maatwerktrajecten & incompany trainingen

Alle trainingen van artra kunnen ook incompany verzorgd worden. Ideaal als meerdere medewerkers van jouw organisatie dezelfde leervraag hebben. Onze trainer verzorgt de training dan op een door jou aangewezen locatie. Zie ook onze incompany categorie.

Maatwerktrajecten

Staat jullie opleidingsvraag niet tussen ons standaard aanbod? Dan ontwikkelen wij graag voor jullie een maatwerktraining, afgestemd op jullie leerdoelen en -wensen.

Een maatwerktraject kan verschillende vormen hebben. Hieronder een aantal mogelijkheden.

– Leerlijn

Het is mogelijk om een leerlijn in te richten of om verschillende trainingen tot één passend trainingstraject voor jouw organisatie te ontwikkelen. Hierbij houden we natuurlijk altijd rekening met jullie wensen en behoeftes.

– Track and Trace voor e-learning

Wij kunnen een ‘track and trace’ inrichten om deelnemers te begeleiden en te volgen tijdens het online leren. Gedurende het opleidingstraject gelden er een aantal deadlines. Het ‘track and trace-systeem’ houdt deze deadlines nauwkeurig in de gaten en geeft deelnemers een steuntje in de rug tijdens het online leren.

– Pop-up workshop

Ook is het mogelijk om (op verschillende locaties) pop-up workshops te organiseren. Bij een dergelijke workshop komt een specifiek onderwerp aan de orde (bijvoorbeeld de WAB of video-recruitment). Dit zijn interactieve sessies waar deelnemers in korte tijd ‘bijgespijkerd’ worden. Een pop-up workshop wordt op maat ontwikkeld voor jouw organisatie.

– Permanente educatie

Voor verschillende klanten verzorgen wij de permanente educatie. Via een online leeromgeving stellen wij diverse modules beschikbaar die gedurende een bepaalde periode (meestal een jaar) door medewerkers doorlopen kunnen worden. Daar kan ook een rapportage- of track and trace-functie aangehangen worden.

– Consultancy

Soms bestaat de behoefte om te praten of sparren met een expert. Bijvoorbeeld om te bepalen hoe je om wilt gaan met het eigenrisicodragerschap ziektewet of werkhervatting gedeeltelijk arbeidsgeschikten. Of hoe je een eigen academy inricht. Hoe stap je over van payrolling naar uitzenden? Zijn mijn medewerkers qua kennis en kunde wel klaar voor de toekomst? Dit zijn maatwerkconsultancytrajecten, waarbij artra kan ondersteunen. Hier lees je meer over onze consultancy-dienstverlening.

– Verschillende trainingsvormen

De lesstof kan op vele manieren aangeboden worden, variërend van micro-learnings tot teambuildingsessies. In samenspraak met jou kan dit op maat samengesteld worden.

– Leersprint

Bij een leersprint worden on- en offline trainingsmethodieken gecombineerd. Een leersprint bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Online kennismakingssessie
  2. E-learning
  3. Voorbereidende opdracht
  4. Klassikale bijeenkomst
  5. Opdrachten
  6. (Afsluitende) Online sessie

Lees hier (veel) meer over de leersprint.

Voorbeeld van een recent ontwikkeld maatwerktraject 

Onlangs hebben wij voor één van onze klanten een academy ontwikkeld om recruiters op te leiden. In de opleiding worden startende recruiters opgeleid tot volwaardige recruitment professionals. Deze academy gebruikt verschillende leerinterventies zoals klassikale trainingen, online toetsen, intervisies en masterclasses.

Heb jij interesse in een maatwerktraject, of wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via artra@artra.nl of bel 026 333 7572. We denken graag met je mee.

>