Insights Discovery

artra is geaccrediteerd om te werken met Insights Discovery. Insights Discovery is een persoonlijk ontwikkelinstrument dat gebaseerd is op het werk van Carl Gustav Jung. Carl Jung leverde een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de psychologie en het doorgronden van de psychologische typeringen van mensen.

Persoonlijke ontwikkeling en inzicht in jezelf en anderen

Het uitgangspunt bij Insights Discovery is dat elk mens uniek is. Ieder mens heeft bepaalde diepgewortelde psychologische voorkeuren, die hem/haar een bepaalde kijk op situaties geven. Het gedrag dat voortkomt uit deze voorkeuren is bepalend in het doen en laten wat daarop volgt. Gedrag is terug te zien in communicatie, (samen)werking en de manier waarop je keuzes maakt. Een Insights Discovery test is een zeer bruikbaar middel om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Het persoonlijke profiel dat je ontvangt na het maken van de test geeft inzicht in jezelf en hoe je het best kunt communiceren met de ander.

Vragenlijst en persoonlijk profiel

Je ontvangt van ons een Insights online vragenlijst. Na het invullen van de vragenlijst wordt er een persoonlijk profiel gegenereerd. Het profiel geeft je inzicht in jezelf. Jouw persoonlijke profiel is het uitgangspunt bij de coachingsgesprekken. Deze gesprekken worden in overleg ingepland. Wij zorgen uiteraard voor de juiste match tussen de deelnemer en de coach/trainer.

Prijs

De kosten voor een Insights Discovery basisprofiel bedragen € 185,- excl. btw.

Het is mogelijk om dit uit te breiden met een extra hoofdstuk over management, effectieve verkoop of persoonlijke ontwikkeling. De extra hoofdstukken kosten € 60,- excl. btw per stuk.

Na het maken van het Insights Discovery profiel kun je een coachingsgesprek in te plannen. De kosten voor een coaching gesprek bedraagt € 145,00 per uur (excl. btw en eventuele reiskosten).

Heb je interesse? Neem dan contact met artra@artra.nl of bel ons: 026 3337572.

Je ontvangt een Insights online vragenlijst. Na het invullen van de vragenlijst wordt er een persoonlijk profiel gegenereerd. Met dit profiel in de hand kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en bepalen hoe je het best kunt communiceren met de ander.