• Klassikaal

Collective Labour Agreement and Regulations in the Netherlands (NL tekst)

Je volgt de opleiding Collective Labour Agreement (Nederlandse uitzend-cao) volledig in het Engels. Je leert alles wat je moet weten over wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Duur: 6 dagdelen
80 zelfstudie uren
Investering ex. BTW
€1.175,00

Inleiding

Het is lastig om je weg te vinden in de uitzendbranche in Nederland, als Nederlands niet je moedertaal is. Je moet immers lastige termen kennen, het Nederlands arbeidsrecht en andere wetten kennen en kunnen toepassen. artra biedt de mogelijkheid om een volledig Engelstalige opleiding te volgen, waarin je alles leert wat je moet weten over wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Ben jij werkzaam in de uitzend- of detacheringswereld als recruiter, consultant, HR-medewerker of manager? En is jouw Engels op B2-niveau (mbo+) of hoger? Dan is de Engelstalige opleiding Collective Labour Agreement and Regulations in the Netherlands) echt iets voor jou.

De opleiding wordt volledig in het Engels gegeven door een gecertificeerde trainer, die veel ervaring heeft in de uitzendbranche.

Waarom je brede kennis van de uitzendbranche nodig hebt

Om je functie goed uit te voeren als arbeidsmarktprofessional, heb je brede kennis nodig van het Nederlands arbeidsrecht en de cao voor uitzendkrachten. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om zowel klanten als flexwerkers te informeren over alles wat te maken heeft met arbeidswetten, wetgeving en actuele ontwikkelingen in de branche.

Resultaat:

 • Je weet alles over het Nederlands arbeidsrecht en weet je weg te vinden in de uitzend-cao.
 • Je bent in staat om jouw kennis toe te passen in de dagelijkse werkzaamheden, en weet waar je de informatie kan vinden die je nodig hebt.

Voor wie?

Deze opleiding is ideaal voor junior medewerkers in de uitzend- of detacheringsbranche, wiens moedertaal Engels is of het Engels op een voldoende niveau beheersen. Dat betekent minimaal B2-niveau (mbo+) of hoger. Deze cursus is ook interessant voor iedereen die meer wil leren over de wetten en regelgeving in de uitzendbranche in Nederland. Jouw beheersing van het Engels zal bij de intake worden getest. Als blijkt dat dit niet voldoende is om de cursus te volgen, zullen we samen naar de mogelijkheden voor jou kijken.

Duur

Deze opleiding bestaat uit 6 bijeenkomsten, die elk van 13:30 tot 16:30 duren. Daarnaast heb je een studielast van zo’n 80 uur. Dit bestaat uit het bestuderen van de theorie, opdrachten maken en andere voorbereidingen om deel te nemen aan de trainingen.

Toetsing

Na het volgen van de trainingen, wordt je kennis getest in een examen. Dit maak je tijdens de laatste bijeenkomst op een laptop. Het is dus belangrijk dat je voor de laatste sessie een laptop meebrengt. De toets gaat over alle theorie die je tijdens de cursus hebt behandeld. Als je hier een voldoende op scoort, verdien je een speciaal certificaat. Let op: dit is niet een officieel SEU-diploma. Ook als je onvoldoende scoort op de toets, ontvang je een bewijs van deelname.

Investering

Deze opleiding (Engels) kost € 1.175 (excl btw).

Schrijf je in via de Engelse pagina van deze opleiding. Klik hier om naar deze pagina te gaan en schrijf je in. 

Translate to English

Inhoud

 • Algemeen arbeidsrecht
 • ABU NBBU cao voor uitzendkrachten
 • documenten die je nodig hebt om in Nederland te mogen werken
 • Privacy
 • Arbeidsmarktdiscriminatie
 • Sociale zekerheid (WW, ZW, WIA)
 • Marge- en tariefberekening
 • Ziekte en arbeidsongeschiktheid
 • Arbeidsomstandigheden
 • Verlofvormen (WAZO)

Neem contact op

Deze training of opleiding wordt binnenkort ingepland.

Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Vul onderstaand formulier in of neem contact op via email: artra@artra.nl of telefoon: 026 3337572.

>