• Klassikaal

Basisopleiding Uitzendprofessional (dagopleiding)

De Basisopleiding Uitzendprofessional bereidt je voor op het SEU-examen. Je krijgt inzicht in relevante wetgeving en administratieve procedures en ontwikkelt je tot vakbekwaam intercedent.

Duur: 6 dagdelen
80 zelfstudie uren
Prijs op aanvraag

Inleiding

Wil jij je als intercedent ontwikkelen tot een echte professional? Wil je een grondige voorbereiding op de dagelijkse praktijk? Slagen voor je SEU-examen? De Basisopleiding Uitzendprofessional (BOU) bereidt je voor op jouw loopbaan als uitzendprofessional én het schriftelijk examen van de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU).

Resultaat: vind jouw weg in het uitzendvak

Met de Basisopleiding Uitzendprofessional leer je de ins- en outs van het uitzendvak. Waardoor je als (nieuwe) uitzendprofessional zo snel mogelijk je weg vindt. Je leert niet alleen de theorie van het uitzendvak, maar ook de toepassing daarvan in de praktijk. Na afloop beschik je over een aanzienlijke hoeveelheid parate kennis, weet je de weg naar relevante informatie te vinden en heb je alle tools in handen om te slagen voor het SEU-examen.

In deze tekst wordt gesproken over de uitzendprofessional. Dit is de benaming voor intercedent zoals die ook bij de SEU wordt gebruikt.

Voor wie is de Basisopleiding Uitzendprofessional geschikt?

Voor elke junior arbeidsmarktprofessional die zich wil ontwikkelen tot een uitzendprofessional. Het (aanvangs)niveau voor deze opleiding is mbo+.

Studiewijzer

Blended Learning voor een optimaal resultaat

Bij de Basisopleiding Uitzendprofessional maken we gebruik van blended learning. Hierbij wordt online leren gecombineerd met offline klassikaal leren. Zo haal je het optimale resultaat uit de opleiding.

We gebruiken verschillende leermethoden, zoals e-learning, flashcards, oefenvragen, battlemomenten, tussentijdse toetsen en samenwerken in subgroepen. En natuurlijk krijg je uitleg door een ervaren trainer uit de uitzendbranche die de koppeling maakt naar jouw praktijk. Dit zorgt ervoor dat je de lesstof beter verwerkt, onthoudt en kunt plaatsen in je eigen praktijk.

Je sluit de opleiding af met een tentamen dat een vergelijkbare opzet heeft als het SEU-examen. Zo ben je nog beter voorbereid op het examen en is je slagingskans hoger!

Flip the classroom!

Dit betekent dat het noodzakelijk is dat je voorafgaand aan iedere klassikale les de lesstof online voorbereidt. Tijdens de klassikale trainingen krijg je extra toelichting op lastige onderwerpen en gaan we de verdieping in waarbij we ervan uitgaan dat iedereen zich heeft voorbereid.

Beleving en plezier

Het volgen van een training moet ook vooral leuk zijn, want plezier in het leren bevordert de verwerking van informatie. Zonder emotie, geen leerrendement!

De verschillende werkvormen tijdens de training zijn ingericht op basis van brain-based leren. Zo zorgen we dat deelnemers optimaal worden gestimuleerd en uitgedaagd tijdens het leertraject. Want als we het brein nog meer activeren, versnelt en verdiept het leerproces. En dat draagt bij aan een hoog slagingspercentage voor het SEU-examen en een gerichte vertaling naar de eigen praktijk. Zo ga je met meer zelfvertrouwen binnen je eigen vakgebied aan de slag!

Duur en studiebelasting

De studiebelasting voor deze opleiding is zo’n 80 uur. Dit komt bij de dagopleiding neer op ongeveer 13 uur per week.

De dagopleiding bestaat uit 3 trainingsdagen, verspreid over 5 weken.

Verlenging account online leeromgeving

Standaard heb je een half jaar toegang tot je online leeromgeving (e-learning) account. Het is mogelijk om je account met drie maanden voor € 27,50 of een half jaar te verlengen voor € 52,50. Mocht je hier interesse in hebben, neem contact met ons op via 026 333 75 72.

Demo van deze training?

Wil je eerst eens kijken of deze opleiding iets voor jou is? Hoe de opleiding vormgegeven is? Hoe de e-learning eruit ziet?
Bekijk dan de demo-versie van de BOU. Om de demo te bekijken neem je contact op met artra via 026-3337572 of stuur een mail naar artra@artra.nl

SEU-examen

Deze opleiding bereidt jou voor op het SEU-examen Uitzendprofessional. Je legt het examen dan ook af bij het SEU. Haal je het examen niet in een keer? Dan is er bij het SEU een mogelijkheid om te herkansen.

De wet & regelgeving altijd up-to-date

De wet- en regelgeving en de ABU-cao en NBBU-cao veranderen vaak. En de vragen van het SEU-examen gaan altijd over de wet- en regelgeving die op het moment van examinering van kracht is. Daarom updaten wij ons materiaal ieder kwartaal.

Bij vragen mag je altijd contact opnemen. Bij vragen over het SEU-examen kun je het beste contact opnemen met de SEU zelf.

Investering

De kosten voor de Basisopleiding Uitzendprofessional bedragen € 1.225 (excl. btw). Volg je de opleiding liever in de avonduren? Dat kan. Schrijf je dan in voor de avondopleiding. Deze kost eveneens € 1.225 (excl. btw).

De kosten voor de Basisopleiding Uitzendprofessional – Pools bedragen € 1.450 (excl. btw).

Wil je deze opleiding incompany afnemen? Dat kan natuurlijk ook. Neem hiervoor contact met ons op!

Neem je ook de AVG e-learning af?

Dan ontvang je een combikorting en betaal je € 1.305 (excl. btw). Vermeld dit bij je inschrijving bij ”opmerkingen”.

Liever de Basisopleiding helemaal online volgen of in een andere taal?

Deze opleiding bieden we ook in de volgende vormen aan:

E-learning

Andere talen

Inhoud

  • Introductie Uitzendbranche
  • De inschrijving: werven en selecteren, discriminatiewetgeving, identificatieverplichtingen, arbeid van vreemdelingen, ID en verblijfsdocumenten;
  • Voorbereiding op indiensttreding: loon- en tariefberekening, kostprijsopbouw en Sociale zekerheid.
  • Contracteren, privacy en personeelsdossier: arbeidsrecht, verschillende (flexibele) vormen van een arbeidsovereenkomst en de verschillende onderdelen van een arbeidsovereenkomst. Privacy wetgeving en inhoud personeelsdossier;
  • Werkgeverschap uitzendonderneming en verloning: verloning volgens de uitzend-cao, specifieke regels voor de uitzendonderneming en belastingwetgeving.
  • Veilig werken en ziekte: Arbowet en Arbeidstijdenwet, aansprakelijkheid bij schade en medezeggenschap. Verlof, ziekte, re-integratie en wegvallen werk.
  • Einde werk: beëindiging arbeidsovereenkomst (regulier arbeidsrecht) en beëindiging uitzendovereenkomst (uitzend-cao). Werkhervattingsgerichte uitkeringen.
  • Voorbereiding op het SEU-examen.
>