FlexKennisAwards

De FlexKennisAwards vonden 31 mei 2022 plaats. De winnaars hebben ondertussen bericht gekregen. De prijzen zullen hen op feestelijke wijze overhandigd worden.

Hoe is het met jouw flexkennis gesteld?

Dit jaar organiseert artra voor het zesde jaar op rij de FlexKennisAwards. Denk je dat jij de uitzendprofessional bent die de meeste flexkennis in huis heeft? Doe dan mee en win mooie prijzen!

Actuele kennis van de branche

artra vindt het belangrijk dat professionals blijven leren en zich ontwikkelen. Kennis van de wet- en regelgeving in de branche is daar een belangrijk onderdeel van. Want er verandert nog wel eens wat in uitzendland. Denk maar eens aan de recente wijzigingen in de cao voor uitzendkrachten of aan de WAB, de WIEG en de AVG. Maar, leren moet ook leuk blijven. Dat is precies de reden voor het organiseren van de FlexKennisAwards!

Lees ook: Dit waren de moeilijkste vragen van de FlexKennisAwards 2020

Leuk en laagdrempelig

Met de FlexKennisAwards kun je op een leuke manier testen hoe het ervoor staat met jouw kennis over flexwerk. Het enige wat je hoeft de doen, is binnen een uur 50 vragen te beantwoorden. Iedereen – van intercedent en consultant tot vestigingsmanager, planner en recruiter kan zich kosteloos aanmelden en zelf kiezen op welk tijdstip hij of zij meedoet. Als je het maar binnen de tijd afgerond hebt.

De awards worden dit jaar wederom gesponsord door softwareleverancier Easyflex.

Logo Easyflex

Het initiatief wordt ook weer van harte ondersteund door de ABU en de NBBU. Beide brancheorganisaties vinden het zeer belangrijk dat uitzendprofessionals/intercedenten over actuele branchekennis beschikken.

 

“Het winnen van de FlexKennisAwards is een grote eer en een bevestiging voor jezelf dat je goed bezig bent. Daarnaast krijg je een mooie award; die van mij staat bij de receptie te pronken!” -Yoni van der Kraan, winnaar 2018 in de categorie ABU

Win mooie prijzen!

Als je een competitie organiseert, horen daar natuurlijk ook een mooie prijzen bij. Natuurlijk allereerst een award. Zowel de ABU als de NBBU stellen een FlexKennisAward ter beschikking. Naast de felbegeerde award, ontvangen de twee winnaars van de FlexKennisAwards een cadeaubon van hotelketen Bilderberg ter waarde van 250 euro! Deze kun je besteden bij een van de negen Bilderberghotels in Nederland. Boek bijvoorbeeld een hotelovernachting inclusief diner of een overnachting inclusief wellness. Of kies uit een (ander) arrangement. De keuze is aan jou.

Hoe neem je deel?

Allereerst meld je je – voor dinsdag 31 mei – aan voor de verkiezing. Op dinsdag 31 mei 2022 ontvang je een unieke set met 50 vragen die allemaal betrekking hebben op de flexbranche. Waar en hoe laat je die dag de vragen beantwoordt? Dat bepaal je zelf! Je kunt vanaf middernacht tot precies 1 juni meedoen. Degene met de minste fouten, is de winnaar. Zijn er meerdere winnaars? Dan wint degene die het snelst de vragen goed heeft beantwoord.

Dus, wil jij eeuwige roem vergaren en mooie prijzen winnen? Schrijf je dan snel in!

Sponsor Easyflex

De FlexKennisAwards worden gesponsord door Easyflex. Easyflex biedt een all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie.

Ben jij de slimste arbeidsmarktprofessional? Bewijs het op 23 november. Schrijf je nu in!