FlexKennisAward 2020

Heb je de FlexKennisAwards afgelopen jaar gemist? Volgend jaar organiseren we er weer een. Houd de site in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date. Mis het niet! 

Hé slimmerik, heb jij de meeste flexkennis in huis? 

In oktober organiseert artra voor het vierde jaar op rij de FlexKennisAwards. Dit is een online wedstrijd waar alle medewerkers van uitzend-, payroll- of detacheringsbureaus kosteloos aan mee kunnen doen om te laten zien dat zij de meeste flexkennis hebben! Vorig jaar won Marcella van Schijndel (Please Administratie) in de categorie ABU en Liza van der Kurk (E-Payroll) in de categorie NBBU. Wie vallen dit jaar in de prijzen?
 

Actuele kennis van de branche 

Artra vindt het belangrijk dat professionals blijven leren en ontwikkelen. Kennis van de branche is daar een groot onderdeel van. Want er verandert nog wel eens wat in uitzendland op het gebied van wet- en regelgeving. Denk maar eens aan de WAB, de WIEG of de AVG. Maar, leren moet ook leuk blijven. En zo ontstonden de FlexKennisAwards. 

Leuk en laagdrempelig 

Met de FlexKennisAwards kun je op een leuke manier testen hoe het ervoor staat met jouw kennis over flexwerk. Het enige wat je hoeft te doen, is 75 vragen over de flexbranche te beantwoorden. Iedereen kan zich aanmelden en zelf kiezen op welk tijdstip hij of zij meedoet. Als je het maar binnen de tijd afgerond hebt

“Het winnen van de FlexKennisAwards is een grote eer en een bevestiging voor jezelf dat je goed bezig bent. Daarnaast krijg je een mooie award; die van mij staat bij de receptie te pronken!”
-Yoni van der Kraan, winnaar 2018 in de categorie ABU

Er zijn ook prijzen te winnen! 

Als je een competitie organiseert, hoort daar natuurlijk ook een leuke prijs bij. Dit jaar krijgen de winnaars een volledig verzorgde sessie ijskarten bij IceKart Rucphen in Brabant. Cool! 

FlexKennisAward 2020

Heb jij de meeste FlexKennis van Nederland? Bewijs het op 27 oktober.

De inschrijving is verlopen.

Gratis! 

Voor iedereen die werkt in de uitzendbranche. 

Op dinsdag 27 oktober staat de toets voor je klaar. 

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.