FlexKennisAwards

Op dinsdag 12 juni 2018 was het zo ver, de FlexKennisAwards 2018. Het is de tweede keer dat ARTRA dit organiseert en met groot succes! Het wordt enorm gewaardeerd vanuit de flexbranche.

Wat zijn de FlexKennisAwards?

De FlexKennisAward is de onderscheiding voor diegene die de meeste kennis heeft over de flexbranche! Er zijn twee Awards te winnen: de ABU-FlexKennisAward en de NBBU-FlexKennisAward. Op dinsdag 12 juni kan iedereen (ABU- en NBBU-bureaus) meedoen. Met het winnen van de Award krijgen zij de waardering die zij verdienen en krijgen wij meer zicht op de aanwezige kennis in de flexbranche.

Laagdrempelig en volledig online!

Kennis blijft een belangrijke factor binnen de flexbranche. Het gaat niet alleen om kennen. Ook is het belangrijk om leren tot een integraal onderdeel van je werk te maken. ARTRA kiest er daarom voor om ook dit jaar de FlexKennisAwards volledig online te organiseren. Iedereen kan zich aanmelden en het tijdstip kiezen waarop hij of zij meedoet.

FlexKennisAwards 2019

Wil jij meedoen met de FlexKennisAwards 2019? Noteer 16 april alvast in je agenda! De verdere informatie volgt nog.

Winnaars 2018

Yoni van der Kraan van Aethon uit Rijswijk en Sophie Delleman van Ergon Nederland uit Nijmegen kwamen als beste uit de test en winnen de ABU en NBBU FlexKennisAward 2018.

De winnaar van de ABU FlexKennisAward is Yoni van der Kraan van Aethon

De winnaar van de NBBU FlexKennisAward is Sophie Delleman van Ergon Nederland

Ballonvaart 2018

 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!