FlexKennisAwards 2019

ARTRA daagt voor het derde jaar alle medewerkers van uitzend-, detacherings- en payrollorganisaties uit om mee te doen aan de FlexKennisAwards 2019! Een geweldige online verkiezing waar alle medewerkers binnen de flexbranche, intercedenten, consultants, vestigingsmanagers, planners en recruiters, kosteloos aan mee kunnen doen! Kennis blijft een belangrijke factor binnen de flexbranche! Er zijn twee awards te winnen: de ABU-FlexKennisAward en de NBBU-FlexKennisAward. Op dinsdag 16 april 2019 kan iedereen (ABU- en NBBU-bureaus) meedoen. Met het winnen van de Award krijgen zij de waardering die zij verdienen en krijgen wij meer zicht op de aanwezige kennis in de flexbranche.

Easyflex is dit jaar trotse sponsor van de FlexKennisAwards! ‘Kennis moet je bijhouden, anders vergaat het. Easyflex wil mensen in de Flexbranche stimuleren om kennis te onderhouden én vergroten. We zijn een softwarebedrijf die de flexbranche ondersteunt tijd te besparen door efficiënte processen. Denk bijvoorbeeld aan documentmanagement, front- en backoffice, dataview, planning en digitale handtekeningen. Iemand die goed op de hoogte is van flexkennis kan natuurlijk ook makkelijker met onze applicaties werken!’

Hoe gaat het in zijn werk?
Iedereen die zich heeft aangemeld, wordt uitgenodigd om vanaf middernacht tot precies 17 april mee te doen. Iedere deelnemer ontvangt een unieke set met 75 vragen die allemaal betrekking hebben op de flexbranche. We zullen dit jaar ook aandacht besteden aan de AVG. Degene met de minste fouten is de winnaar! Hebben we meerdere winnaars? Dan wint degene die in de snelste tijd de vragen goed heeft beantwoord.

Praktische informatie 

  • De FlexKennisAwards zijn volledig online, je kunt op dinsdag 16 april vanaf je eigen laptop de toets maken;
  • Het is de bedoeling dat je de toets alleen maakt, niet samen met een collega;
  • Iedereen mag zich inschrijven! Het is mogelijk om meerdere collega’s van een bedrijf/vestiging in te schrijven;
  • Er is een ABU & NBBU versie beschikbaar;
  • Je krijgt 24 uur toegang tot de toets;
  • Je kunt gratis deelnemen aan de FlexKennisAwards!

Waarom mee doen?
Wil jij een update van jouw kennis? Ben jij benieuwd of je de geleerde stof goed bezit? Of vind jij het gewoon super leuk om mee te doen aan een battle? Dan zijn de FlexKennisAwards super leuk om aan mee te doen. Het is een laagdrempelige en volledige online toets die je vanaf je eigen computer kunt maken. Op donderdag 18 april krijg je te horen of jij de meeste flexkennis van Nederland hebt!

De prijzen!
Naast de enige echte FlexKennisAward ontvangen de ABU- en NBBU winnaar een volledig verzorgde Indoor Skydive sessie!

SCHRIJF JE IN!

Ballonvaart met de winnaars van 2018

 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!