Trainingen gaan online door

2 februari 2021 2 min
Categorie: artra nieuws

Update 23 maart 2021

Het kabinet maakt zich ernstige zorgen over de snelheid waarmee de Britse variant van het coronavirus zich verspreidt. Daarom blijven, ook voor onderwijsactiviteiten, beperkende maatregelen gelden. Fysieke bijeenkomsten in publieke ruimtes zijn verboden.  Dit betekent dat in ieder geval tot eind april onze trainingen (voor zover mogelijk) online verzorgd zullen worden. 

Overigens is het sinds kort wel toegestaan om in onze eigen trainingsruimtes trainingen te verzorgen (lees hier meer). Als het jouw training betreft dan word je daarover uiteraard tijdig geïnformeerd. 

Online oplossing

Voor de online trainingen maken we gebruik van Zoom. Deze online videodienst is dé digitale online oplossing voor de traditionele klassikale bijeenkomst. Zoom zorgt ervoor dat jij vanuit huis, veilig vanachter je eigen computer live aan de interactieve trainingssessie(s) kunt deelnemen met je eigen trainer en collega-deelnemers, gewoon op het afgesproken moment. We begrijpen dat je het even wennen is en dat je wellicht de training het liefst face-to-face had willen bijwonen. Eerdere online trainingen werden positief beoordeeld door zowel deelnemers als trainers. Met deze interactieve online training bieden we dus een kwalitatief goed alternatief voor de klassikale training.

Wat betekent dit voor jou

Als je in deze periode een training hebt wordt je tijdig geïnformeerd over het (online) doorgaan van de training. Je ontvangt uiterlijk twee werkdagen voor aanvang van jouw training een mail van ons waarin je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan jouw online trainingssessie in Zoom. Je hebt hiervoor uitsluitend een internetverbinding en computer nodig, eventueel aangevuld met een webcam. In die mail staan de instructies die jou naar je training leiden. Het is erg eenvoudig.

>