Twee eigen trainingsruimtes voor het veilig verzorgen van trainingen

15 maart 2021 1 min
Categorie: artra nieuws

Op 24 februari heeft het demissionaire kabinet wat versoepelingen van de coronamaatregelen aangekondigd. Ook de regels voor het gebruik van binnenruimten zijn aangepast. De NRTO, de branchevereniging voor opleiders, wijst op de volgende tekst op de site van de Rijksoverheid: Het aanbieden van trainingen in besloten plaatsen is toegestaan met inachtneming van de basismaatregelen zoals de 1,5 meter.

Onder ‘besloten plaatsen’ wordt het volgende verstaan:

De trainingsruimte is alleen toegankelijk voor direct betrokkenen, denk aan deelnemers en trainers en niet voor algemeen publiek. Een eigen opleidingslocatie is een besloten plaats. Een bedrijf is ook een besloten plaats.

Twee besloten trainingslocaties

Dit biedt dus mogelijkheden om ‘live’ trainingen te verzorgen. artra beschikt over twee besloten trainingsruimtes waar op een veilige manier trainingen verzorgd kunnen worden. Op haar kantoor in Arnhem heeft artra een hele grote trainingsruimte waar de 1,5 meter afstandsregel gewaarborgd kan worden.

Sinds kort heeft artra ook een eigen trainingsruimte in het gebouw van Space to Create in Utrecht. Het betreft een moderne, centraal gelegen en goed bereikbare locatie. Ook hier is veilig trainen mogelijk.  

Uiteraard blijft gelden dat als je (coronagerelateerde) gezondheidsklachten hebt, je thuisblijft en je laat testen. Neem bij vragen of als je gezondheidsklachten hebt contact op met artra: 026 3337572

Heb je een vraag of ontvang je graag opleidingsadvies?

Of wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via artra@artra.nl of bel 026 333 75 72.

Bellen
Mailen

>