Testers gezocht!

19 april 2021 1 min
Categorie: artra nieuws

Update: we hebben inmiddels genoeg testers gevonden. 

Regelmatig ontwikkelt artra nieuwe e-learnings. Wil jij als arbeidsmarktprofessional een aantal van onze nieuwste e-learnings volgen voordat ze op de markt komen? Meld je dan aan voor het artra testteam!

What’s in it for you? 

Als lid van het artra testteam, krijg je als eerste gratis toegang tot onze nieuwe e-learnings. Het enige wat we van je terugvragen is eerlijke feedback, zodat we de e-learning nog beter kunnen maken. 

Waarom e-learning?

Met een e-learning kan je leren waar en wanneer jij dat wilt. Ook ben je geen tijd kwijt aan reizen naar de trainingslocatie, dat is mooi meegenomen! E-learning is een goed alternatief voor klassieke trainingen. Honderden wetenschappelijke studies wijzen zelfs uit dat e-learning net zo effectief, of zelfs effectiever is, dan klassikaal leren. En nu we toch gewend zijn om veel meer online te doen, is de stap naar online leren snel gezet.

Hoe meld je je aan?

Je kan je aanmelden voor het testteam van artra door op de knop ‘schrijf je nu in!’ te klikken en het formulier in te vullen. 

Wil je alvast weten welke e-learnings we in ons aanbod hebben? Of wat je ervan kan verwachten? Neem dan snel een kijkje op de e-learningpagina.

Word jij onze tester?

Bedankt allemaal! We hebben genoeg testers gevonden.

>