fbpx

E-learnings | Alle online opleidingen en trainingen van artra

e-learning backoffice medewerker leer online | artra
Backoffice medewerker
Basisopleiding Intercedent
e-learning privacy wetgeving AVG oke | artra
AVG Oké
Wet Arbeidsmarkt in Balans
Performance gesprekken
Detacheren uitzend CAO
Arbeidsrecht
BKL

E-learning | Leren in je eigen online leeromgeving

Methode van onze e-learnings

E-learning is plaats- en tijdonafhankelijk leren, de deelnemers kunnen leren wanneer, waar en hoe lang ze willen. De korte e-learnings kun je soms al binnen 2 uur afronden. Bij deze korte e-learnings heb je een maand toegang tot de online leeromgeving. Voorbeelden van deze korte e-learnings zijn de AVG Oké e-learning en de e-learning performance gesprekken. Naast deze korte e-learnings bieden we ook hele opleidingen, zoals de BOI, online aan. Bij deze opleidingen krijg je ook online persoonlijke begeleiding. 

Track and Trace systeem
artra heeft een systeem ontwikkeld om haar deelnemers te begeleiden én te volgen tijdens het online leren. Tijdens het opleidingstraject gelden er een aantal deadlines. Het Track & Trace systeem volgt de deadlines nauwkeurig om de deelnemers te helpen bij het online leren. 

Uitgelichte E-learnings

De Wets Arbeidsmarkt in Balans brengt grote veranderingen met zich mee. Ben jij al helemaal up to date? Tijdens deze e-learning maak je kennis met de onderwerpen die gaan veranderen. In deze e-learning wordt alvast een koppeling gemaakt tussen de theorie van de regelgeving en de situaties die je tegen kunt komen in de praktijk.

Prijs: 35,- euro 

E-learning Performance gesprekken

Om te ontwikkelen als organisatie, is het belangrijk dat je personeel groeit. Tijdens de e-learning performance gesprekken leer je met jouw medewerkers een gesprek te voeren over hun (persoonlijke) ontwikkeling. Je leert hoe je ze kunt uitdagen om hun kennis en competenties te verbeteren. Volg de e-learning Performance gesprekken en bereid jezelf in zes stappen voor.

Prijs: 25,- euro (excl. BTW)

E-learning Basisopleiding Intercedent

Wil jij de gehele Basisopleiding Intercedent (BOI) volgen? En wil je door een coach begeleid worden tijdens het leren? Volg dan de e-learning Basisopleiding Intercedent om je binnen een half jaar voor te bereiden op het SEU-examen. 

Prijs: 315,- euro (excl. BTW)

Staat de e-learning die jij graag wilt volgen hier niet tussen? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!