fbpx

E-learnings | Alle online opleidingen en trainingen van artra

e-learning backoffice medewerker leer online | artra
Backoffice medewerker
Basisopleiding Intercedent
e-learning privacy wetgeving AVG oke | artra
AVG Oké
Wet Arbeidsmarkt in Balans
Performance gesprekken
Detacheren uitzend CAO
Arbeidsrecht
De nieuwe uitzend cao

E-learning | Leren in je eigen online leeromgeving

Methode van onze e-learnings

E-learning is plaats- en tijdonafhankelijk leren, je kunt leren wanneer, waar en hoe lang je zelf wilt. Een aantal van onze e-learnings kun je al binnen 2 uur afronden. Bij deze korte e-learnings heb je een maand toegang tot de online leeromgeving. Voorbeelden van deze e-learnings zijn de AVG Oké e-learning en de e-learning performance gesprekken. Naast deze e-learnings bieden we bijvoorbeeld ook de totale basisopleiding intercedent   en backoffice medewerker online aan. Bij deze opleidingen krijg je ook online persoonlijke begeleiding. 

Track and Trace systeem
artra heeft een systeem ontwikkeld om haar deelnemers te begeleiden én te volgen tijdens het online leren. Tijdens het opleidingstraject gelden er een aantal deadlines. Het Track & Trace systeem prikkelt de deelnemers om de deadlines op tijd te behalen. 

Uitgelichte E-learnings

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) brengt grote veranderingen met zich mee. Niet alleen de transitievergoeding wijzigt ingrijpend, ook oproepcontracten worden aan banden gelegd. Ben jij al helemaal up-to-date? Maak tijdens deze e-learning kennis met de WAB en de impact die deze heeft op jouw praktijk. 

Prijs: 35,- euro 

E-learning Performance gesprekken

Om te ontwikkelen als organisatie, is het belangrijk dat je personeel groeit. Tijdens de e-learning performance gesprekken leer je met jouw medewerkers een gesprek te voeren over hun (persoonlijke) ontwikkeling. Hoe kan jij ze uitdagen om hun kennis en competenties te verbeteren? Volg de e-learning Performance gesprekken en bereid jezelf in zes stappen voor.

Prijs: 25,- euro (excl. BTW)

E-learning Basisopleiding Intercedent

Wil jij de gehele Basisopleiding Intercedent (BOI) volgen? En wil je door onze online coach begeleid worden tijdens het leren? Volg dan de e-learning Basisopleiding Intercedent om je binnen een half jaar voor te bereiden op het SEU-examen. 

Prijs: 315,- euro (excl. BTW)

Staat de e-learning die jij graag wilt volgen hier niet tussen? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!