Kortingsactie: nog meer rendement op opleiden en ontwikkelen!

30 november 2023 2 min
Categorie: artra nieuws

Onderzoek wijst keer op keer uit dat de kosten van opleiden vele malen lager zijn dan de opbrengsten. Het ROI-instituut berekende onlangs nog de return on investment (ROI) van het opleiden voor het SEU-diploma. De onderzoekers komen op een ROI uit van maar liefst 124 procent. Je investeert dus 1 euro en dat levert je dan die euro, plús nog eens 1,24 euro extra op.

Door korting nog hogere ROI

In december bieden wij onze klanten de kans op een nóg hogere ROI. Je kunt nu al onze trainingen en opleidingen met 5% korting boeken!

Laat deze kans niet lopen en boek nu alvast voor 2024 je (Incompany-) trainingen en opleidingen. Aan jou de keuze of je dat extra rendement laat lopen.

Hoe ziet de kortingsactie eruit?

Van 1 t/m 31 december bieden we 5% korting op al onze opleidingen en trainingen. Je mag uit ons hele aanbod kiezen. Ook uit trainingen die starten in 2024, zolang je de training maar boekt voor middernacht 31 december 2023. Voor Incompany-trainingen geldt dat de offerte uiterlijk 22 december goedgekeurd moet worden.

Hoe werkt deze kortingsactie?

Om de korting te krijgen vul je “december5” in bij de laatste stap van het inschrijfformulier. De korting wordt dan automatisch op de factuur verrekend. Ook bij iDeal-betalingen wordt de korting toegepast. Wil je een Incompany-training afnemen? Dan verwerkt de accountmanager de korting in de offerte. Om in aanmerking te komen voor deze korting, moet je daar echter wel voor 22 december 2023 akkoord op geven.

Neem dus snel een kijkje in ons opleidingsaanbod!

De voorwaarden

Nog even alle voorwaarden van deze actie op een rij:

  • Vul op de laatste stap van het inschrijfformulier de code “december5” in om de korting te ontvangen.
  • Je krijgt van 1 tot en met 31 december 2023 5% korting op alle open lijn aanmeldingen voor opleidingen en trainingen, ongeacht de startdatum van de betreffende opleiding of training.
  • De korting wordt verrekend over de prijs exclusief btw.
  • De korting wordt automatisch op de factuur verrekend.
  • De korting kan niet worden opgeteld bij andere kortingen.
  • Bij een Incompany-training geldt de korting enkel op voorbereidings-, trainings- en acteurskosten (niet op materiaal- en reiskosten). Jouw accountmanager verwerkt de korting in de offerte. Je geeft voor 22 december 2023 akkoord op de offerte om voor deze korting in aanmerking te komen.

Heb je een vraag of wil je graag opleidingsadvies?

Wij denken graag met je mee! Neem gerust contact op als je een vraag hebt over deze actie of op zoek bent naar opleidingsadvies. Maar wacht niet te lang, want voor je het weet is de maand december alweer om! 😉

>