Aankondiging Ellen van Hierden

29 september 2023 1 min
Categorie: artra nieuws

Ellen van Hierden, eigenaar en directeur van artra, is niet bang voor grootse aankondigingen. Zij gaat iets nieuws beginnen, al wil ze nog even in het midden laten wat. Maar eerst moet er ruimte zijn. In het hoofd en in het hart. Dat betekent dat ze, ruim 12 jaar nadat ze artra kocht, afstand gaat nemen. Afstand van artra. Ze blijft eigenaar aandeelhouder, maar laat de aansturing van artra steeds meer over aan het Management Team (MT).

Het huidige MT bestaat uit Amber Heering, Dominique van der Kinderen, Marco Hendrikse en Nanda Peters en is al bijna een jaar in deze samenstelling actief. Ellen heeft er het volste vertrouwen in dat dit MT de juiste afwegingen maakt en artra laat groeien en bloeien. Uiteraard mét oog voor de klant.

Ellen is dus zeker nog niet weg, maar is wel aan haar ‘afscheidstournee’ begonnen. En daar is deze mail aan jou, gewaardeerde klant of relatie, een eerste begin van.

Er verandert dus iets. Maar ook weer niet. Onze trainingen en opleidingen blijven actueel en praktijkgericht én bieden een blijvend leerresultaat. Onze dienstverlening blijft persoonlijk en betrokken. Dát is de vertrouwde kwaliteit van artra!

Nog vragen? Neem gerust contact op.

Hartelijke groet,

Ellen, Amber, Dominique, Marco en Nanda

>