Per 1 juli wordt de Academy for Recruitment geïntegreerd in artra

7 juni 2023 1 min
Categorie: artra nieuws

artra staat voor arbeidsmarkttrainingen. artra is dé opleider van arbeidsmarktprofessionals. Al 45 jaar. Intercedenten, uitzend- en backofficeprofessionals, consulenten, recruiters en accountmanagers van flexorganisaties kunnen bij artra terecht voor een passende opleiding of training. Voor iedere loopbaanfase.

Logische stap

Het is daarom een logische stap om zusterbedrijf Academy for Recruitment onder de vleugels van artra te schuiven. Immers, ook de Academy for Recruitment leidt arbeidsmarktprofessionals en professionals met recruitmenttaken op. Door de krachten te bundelen is en blijft de kwaliteit van trainingen en opleidingen op peil en is een hoog leerrendement gegarandeerd. Bovendien kunnen we vanuit één loket altijd een passende oplossing bieden. Dat betekent gemak, met de vertrouwde kwaliteit van artra!

Wat verandert er?

artra-klanten merken niets van deze wijziging.

Behalve een wijziging van naam en logo merken ook klanten van de Academy for Recruitment weinig van de integratie. De online leeromgeving, leermiddelen en de trainers blijven hetzelfde. Datzelfde geldt voor de inhoud van de trainingen en opleidingen. Uiteraard worden (eventueel) lopende afspraken gehonoreerd.

Trainingen met STAP-subsidie

De trainingen, e-learnings en opleidingen van de Academy for Recruitment zijn opgenomen in het opleidingsaanbod van artra. Ze kunnen – als het opleidingen of trainingen met open inschrijving betreft – gevolgd worden met € 1000 STAP-subsidie. De eerstvolgende aanvraagmogelijkheid is 3 juli.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via artra@artra.nl of 026 3337572.

Tot artra!

>