Easyflex sponsort dit jaar de FlexKennisAwards!

21 maart 2019 2 min
Categorie: artra nieuws

artra daagt voor de derde keer alle medewerkers van uitzend-, detacherings- en payrollorganisaties uit om mee te doen aan de FlexKennisAwards! Een online verkiezing waar alle medewerkers binnen de flexbranche, uitzendprofessionals, consultants, vestigingsmanagers, planners en recruiters, kosteloos aan mee kunnen doen. Dit jaar wordt de verkiezing gesponsord door EasyFlex. De FlexKennisAwards vindt plaats op dinsdag 16 april 2019. Wat houdt het in, waarom moet jij meedoen en waarom is de FlexKennisAward zo belangrijk? Lees het in deze blog.

In een notendop: wat houdt de FlexKennisAwards in?
Deelnemers maken kans op twee prijzen: de ABU-FlexKennisAward en de NBBU-FlexKennisAward. De winnaar krijgt, naast eeuwige roem en waardering, een volledig verzorgde Indoor Skydive sessie. Wij krijgen daarnaast meer zicht op de aanwezige kennis in de flexbranche. Win-win dus!

Waarom wil je meedoen aan de FlexKennisAwards?
Wil jij een update van jouw kennis? Ben jij benieuwd of je de geleerde stof goed beheerst? Of vind jij het gewoon super leuk om mee te doen aan een battle en een skydive sessie? Dan zijn de FlexKennisAwards echt iets voor jou! Het is een laagdrempelige en volledige online toets die je vanaf je eigen computer kunt maken. Op donderdag 18 april krijg je te horen of jij de meeste flexkennis van Nederland hebt.

Waarom zijn evenementen als de FlexKennisAwards zo belangrijk?
We gaan in gesprek met onze sponsor Easyflex. We spreken met Astrid, salesmanager, en Randa, sales- en marketing consultant bij Easyflex. ‘Kennis moet je bijhouden, anders vergaat het. Easyflex wil mensen in de Flexbranche stimuleren om kennis te onderhouden én vergroten. We zijn een softwarebedrijf die de flexbranche ondersteunt tijd te besparen door efficiënte processen. Denk bijvoorbeeld aan documentmanagement, front- en backoffice, dataview, planning en digitale handtekeningen. Iemand die goed op de hoogte is van flexkennis kan natuurlijk ook makkelijker met onze applicaties werken.’

Meer weten over Easyflex? Neem een kijkje op de website. Of wil je meer weten over de FlexKennisAwards? Klik dan hier!

>