Grensoverschrijdend gedrag

Grensoverschrijdend gedrag waaronder pesten, discriminatie, agressie en seksuele intimidatie komt helaas nog te veel voor. Bijna iedereen heeft er wel eens mee te maken (gehad). En toch blijft het voor velen een moeilijk bespreekbaar onderwerp. Want wanneer valt iets onder grensoverschrijdend gedrag? Het kan zijn dat grenzen fysiek, psychisch, emotioneel of materieel overschreden worden. Hoe moet en kan je voor jezelf opkomen? En heb je eigenlijk wel in de gaten als je iemand anders zijn grenzen overschrijdt? artra wil hier meer aandacht aan besteden en vooral meer informatie over verstrekken.  

E-learning: Omgaan met discriminatie op de werkvloer

Discriminatie is een vorm van grensoverschrijdend gedrag. Iedereen weet dat het voorkomt, niemand wil ervan beschuldigd worden. Het afbreukrisico voor organisaties is groot. Geregeld is de uitzendbranche – negatief – in het nieuws wanneer er weer een onderzoek naar het maken van onderscheid op de arbeidsmarkt wordt gepubliceerd. Volg de e-learning discriminatie en leer hoe jij het maken van onderscheid kunt beperken in de situaties die je in de praktijk tegenkomt.

Prijs: €50 (excl. btw) 
Duur: 1 uur

‘Ach, het is maar een grapje!’
Grapjes op de werkvloer, die kennen we allemaal. Humor is een belangrijke energiebron en we plagen elkaar graag. Gelukkig is in de meeste gevallen een grapje echt een grapje, maar soms gaat het verder. Bijvoorbeeld als de plagerijen altijd op dezelfde persoon zijn gericht. Wat gebeurt er als plagen pesten wordt? Waarom wordt er gepest? En welke consequenties heeft pesten eigenlijk?

Prijs: €50 (excl. btw)
Duur: 1 uur

E-learing: Omgaan met agressie op de werkvloer

Agressie is samen met discriminatie, seksuele intimidatie en pesten een vorm van grensoverschrijdend gedrag. Iedereen heeft wel eens te maken gehad met agressie of agressief gedrag. In het verkeer, bij de sportvereniging of op het werk. Volg je de berichten in het nieuws, dan kun je er haast niet omheen: agressie neemt toe.

Prijs: €50 (excl. btw)
Duur: 1 uur 

Training: Succesvol omgaan met grensoverschrijdend gedrag

Kun jij je mannetje of vrouwtje blijven staan in een vervelende situatie? In de training Stevig staan leer je hoe je gedrag kunt begrenzen en agressie kunt de-escaleren. In deze training leer je welke vormen van grensoverschrijdend gedrag er zijn, hoe jouw eigen (non-)verbale gedrag van invloed is op de agressie van de ander en van de ander op jou. Het doel van de training is dat je leert hoe je hier in de praktijk mee om kunt gaan. 

Prijs: € 425 (excl. btw)
Duur: 1 dag (2 dagdelen)

Training Omgaan met discriminatie aan de telefoon

Het komt nog te vaak voor dat uitzendprofessionals discriminerende verzoeken krijgen van klanten. Hoe ga je daarmee om? In de training Omgaan met discriminatie aan de telefoon leer je wat je moet doen in het gesprek als je een discriminerend verzoek krijgt. 

Prijs: € 495 (excl. btw)
Duur: 1 dag (2 dagdelen)

Deze training wordt ook incompany aangeboden. 

Heb jij vragen of wil je een incompany training?

>