E-learning Omgaan met agressie op de werkvloer

Agressie is samen met discriminatie, seksuele intimidatie en pesten een vorm van grensoverschrijdend gedrag. Iedereen heeft wel eens te maken gehad met agressie of agressief gedrag. In het verkeer, bij de sportvereniging of op het werk. Volg je de berichten in het nieuws, dan kun je er haast niet omheen: agressie neemt toe.

Wanneer is er sprake van agressie of agressief gedrag bij bijvoorbeeld flexkrachten, klanten of collega’s en hoe kun je handelen in die situaties? Wil je hier meer over leren en inzicht verwerven, schrijf je dan nu in voor de e-learning agressie van artra.

Wat er aan bod komt in deze e-learning over agressie.

In deze e-learning wordt duidelijk gemaakt wat agressie is, waar het vandaan komt, waarom iemand agressief is of wordt, wat het met mensen doet wanneer zij met agressie worden geconfronteerd, maar ook welke vormen van agressie er bestaan. Met deze kennis ga je aan de slag om inzicht op te doen. Je leert op basis van verschillende praktijksituaties hoe je het best kunt handelen in de praktijk.

Voor wie is deze e-learning over agressie geschikt?

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de HR- of uitzendbranche of bij detacherings- en payrollorganisaties. Kortom, iedereen die te maken krijgt of kan krijgen met agressie. Het (aanvangs)niveau van deze e-learning is mbo+/hbo.

Duur

Deze e-learning duurt ongeveer 40 minuten. De e-learning is 24/7 beschikbaar, zolang je inlogcode geldig is.

Prijs

De kosten voor de e-learning omgaan met agressie op de werkvloer bedragen € 55 (excl. btw). Je krijgt 3 maanden toegang tot de e-learning.

Na het doorlopen van de e-learning krijg je een bewijs van deelname.

Wil je graag al eerder beginnen?

Wil je graag op een ander moment beginnen dan de ? Stuur dan een mail naar artra@artra.nl met daarin de e-learning die je wilt volgen en wanneer je wilt beginnen. Let wel: het kan tot 48 uur duren tot dat je toegang krijgt tot de online omgeving.

De volgende onderwerpen worden in de e-learning behandeld:

  • Wat is agressie?
  • Waar komt agressie vandaan?
  • Welke vormen van agressie zijn er?
  • Wat doet agressie met mensen?
  • Wat zijn de gevolgen van agressie?
  • Hoe kan je met agressie omgaan?
  • Wetgeving en agressie.
Inschrijven voor de E-learning Omgaan met agressie op de werkvloer? Direct inschrijven