Blended learning

Blended learning

Wat is Blended Learning nou eigenlijk? Wanneer een training Blended is, betekent dit dat de training bestaat uit een mix van leeractiviteiten: Online leren (e-learning), klassikaal leren én leren op de werkplek. De theorie bereid je thuis voor, zodat er tijdens de klassikale bijeenkomst meer tijd is voor verdieping en oefenen. Maar dan ben je er nog niet! Na de klassikale bijeenkomst ga je namelijk met een aantal praktijkopdrachten aan de slag. Hier leer je verder door te ervaren, te interacteren en te reflecteren. Het liefst samen met je leidinggevende of een collega als buddy!


Volg een van de Blended Learning trainingen!

Gesprekstechnieken

Deze zeer praktijkgerichte training geeft je als arbeidsmarktprofessional meer grip op gesprekken die je voert. Na het volgen van de training gesprekstechnieken ben je in staat echt te luisteren en doortastende vragen te stellen, feedback te geven door gebruik te maken van het 4G-feedback model, gebruik te maken van verschillende soorten gesprekstechnieken en om te gaan met weerstand.

Meer informatie en inschrijven

Interviewtechnieken

Deze zeer praktijkgerichte training geeft je als arbeidsmarktprofessional meer grip op gesprekken die je voert. Na het volgen van de training interviewtechnieken ben je nog beter in staat verdieping aan te brengen in je gesprekken waardoor je meer inzicht krijgt in je sollicitant (of klant). Je leert structuur in je gesprekken aan te brengen, goed te luisteren, de juiste vragen te stellen én door te vragen.

Meer informatie en inschrijven

Pitchen & Netwerken

Jezelf kort en krachtig kunnen voorstellen is één van de belangrijkste vaardigheden als uitzendprofessional, recruiter of consultant. We noemen dit je pitch. Je pitcht aan de telefoon, in een persoonlijk gesprek en ook wanneer je een nieuwe sollicitant spreekt. Vertrouwen start immers door elkaar te leren kennen! Een tweede belangrijke vaardigheid is netwerken. Het is belangrijk dat je in staat bent om – waar je ook bent -interessante kandidaten en organisaties te herkennen en er mee in contact te komen. We oefenen tijdens deze dag het netwerkgesprek in een formele en informele omgeving. Daarnaast voorzien we je van tips & tricks ten aanzien van netwerken.

Meer informatie en inschrijven

Online Personal Branding en Sourcen met LinkedIn

Een eerste online indruk ontstaat al na 7 seconden! Je hebt dus maar een hele korte tijd om een goede indruk te maken. Het is daarom belangrijk dat jouw LinkedIn-profiel er professioneel uitziet en een sterke representatie is van jouw persoonlijkheid. Tijdens de training Personal Branding nemen wij je mee in de mogelijkheden en onmogelijkheden van LinkedIn. We onderzoeken wat je wilt uitstralen met jouw personal brand en hoe je dit het beste kunt doen. Na deze training heb jij een ijzersterk merk én ben je goed vindbaar voor jouw netwerk en potentiële klanten. Met een goed LinkedIn-profiel wordt het actief benaderen van klanten een makkie!

Meer informatie en inschrijven

Wervend vacatureteksten schrijven

Door actief én creatief aan de slag te gaan én letterlijk de daad bij het woord te voegen, maak je direct werk van de vacaturetekst. Met creatieve schrijfoefeningen, praktische handvatten en slimme tips & tricks ontdek je tijdens deze training hoe het schrijven van vacatureteksten makkelijker én leuker kan worden. Wil jij werk maken van je vacatureteksten? Vertaal statische functieprofielen naar wervende teksten, waarmee je jouw ideale kandidaat bereikt. Zó benut je de toegevoegde waarde van het meest gebruikte arbeidsmarktcommunicatiemiddel.

Meer informatie en inschrijven

Vacature intake en aanbiedend bellen

Wil je jouw telefoonskills verbeteren? Naar een professioneel niveau tillen? Meld je dan snel aan voor de training Vacature intake en aanbiedend bellen! Zonder intake geen plaatsing! Dit is de gouden regel binnen de flexbranche. Met een goede intake ben je in staat om de beste match te maken tussen een kandidaat en een opdrachtgever. In deze training leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om een goede telefonische intake te doen en om aanbiedend te bellen.

Meer informatie en inschrijven
>