fbpx

Interviewtechnieken

Ben jij een arbeidsmarktprofessional? Heb je behoefte aan een verdiepingsslag in je gesprekken? Of wil je de juiste vragen stellen zodat je meer en betere plaatsingen kunt realiseren? Volg dan de training Interviewtechnieken!

Wat leer je tijdens de training interviewtechnieken?

Deze zeer praktijkgerichte training geeft je als arbeidsmarktprofessional meer grip op je gesprekken. Na het volgen van de training interviewtechnieken ben je nog beter in staat verdieping aan te brengen in je gesprekken waardoor je meer inzicht krijgt in je sollicitant of klant. Je leert structuur in je gesprekken aan te brengen, goed te luisteren, de juiste vragen te stellen én door te vragen tijdens deze training.

Hoe pakken we deze training aan?

De training interviewtechnieken wordt op een blended manier aangeboden. Dat betekent dat de training bestaat uit een mix van leeractiviteiten: Online leren (e-learning), klassikaal leren én leren op de werkplek. De theorie bereid je thuis voor, zodat er tijdens de klassikale bijeenkomst meer tijd is voor verdieping en oefenen. Maar dan ben je er nog niet! Na de klassikale bijeenkomst ga je namelijk met een aantal praktijkopdrachten aan de slag. Hier leer je verder door te ervaren, te interacteren en te reflecteren. Het liefst samen met je leiding-gevende of een collega als buddy!

Voor wie is de training geschikt?

De training interviewtechnieken is geschikt voor iedere arbeidsmarktprofessional die vaardiger wil worden in het voeren van gesprekken met als doel: het realiseren van meer en betere plaatsingen.

Duur

De training interviewtechnieken duurt 1 dag (2 dagdelen).

Investering

Je betaalt voor de training interviewtechnieken € 495 (excl. BTW).

Inschrijven voor de training Interviewtechnieken

Wil jij jezelf inschrijven voor de training interviewtechnieken? Kies hieronder het gewenste startmoment en vul vervolgens het inschrijfformulier in.

De onderwerpen die tijdens de training interviewtechnieken o.a. aan bod komen zijn:

  • Het VIS-model
  • De LSD-methode
  • De STAR-methode
  • Het gedragsgericht interview
  • Slechtnieuwsgesprekken
  • De AVG

Wie gingen je voor

Quote

"Echt een toffe training, de 3e van de 4 trainingen voor commercieel intercedent. Ik hoop dat de laatste ook zo goed bevalt. Ik ben blij met de keuze voor artra. Ik beoordeel deze training met een 9."

-
Inschrijven voor de cursus Interviewtechnieken?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!