Interviewtechnieken (ook online te volgen)

Als arbeidsmarktprofessional zijn goede interviewtechnieken essentieel. Door de juiste vragen te stellen kun je meer en betere plaatsingen realiseren. En je kan een verdiepingsslag aanbrengen in je gesprekken. 

Deze training is nu ook online te volgen. We maken daarvoor gebruik van Zoom. Deze digitale tool biedt allerlei interactieve mogelijkheden om een maximaal trainingseffect te bereiken. 

Resultaat

  • Je hebt meer grip op je gesprekken.
  • Je bent nog beter in staat verdieping aan te brengen in je gesprekken, waardoor je meer inzicht krijgt in je sollicitant of klant.
  • Je weet hoe je structuur in je gesprekken aanbrengt, goed te luisteren, de juiste vragen te stellen én door te vragen. 

Voor wie?

De training interviewtechnieken is geschikt voor iedere junior arbeidsmarktprofessional die vaardiger wil worden in het voeren van gesprekken met als doel: het realiseren van meer en betere plaatsingen. Het (aanvangs)niveau van deze training is mbo+. 

Aanpak online training

Ter voorbereiding op de online training duiken deelnemers eerst in de theorie. Vervolgens ontvangen ze een inlog tot de digitale trainingstool Zoom. Tijdens deze training oefenen deelnemers met het toepassen van de interviewtechnieken. 

Aanpak met klassikale bijeenkomst

De training interviewtechnieken wordt op een blended manier aangeboden. Dat betekent dat de training bestaat uit een mix van leeractiviteiten: Online leren (een voorbereidende opdracht), klassikaal leren én leren op de werkplek. De theorie bereid je thuis voor, zodat er tijdens de klassikale bijeenkomst meer tijd is voor verdieping en oefenen. Maar dan ben je er nog niet! Na de klassikale bijeenkomst ga je namelijk met een aantal praktijkopdrachten aan de slag. Hier leer je verder door te ervaren, te interacteren en te reflecteren. Het liefst samen met je leidinggevende of een collega als buddy!

Duur

De training Interviewtechnieken duurt 1 dag (2 dagdelen).

Studiebelasting

Bij deze training horen voorbereidende theorie & opdrachten. De studiebelasting hiervoor is 8 uur.

Investering

Je betaalt voor de training Interviewtechnieken € 495 (excl. btw).

Inschrijven

Wil jij jezelf inschrijven voor de training Interviewtechnieken? Kies hieronder het gewenste startmoment en vul vervolgens het inschrijfformulier in.

Na afronding van deze training ontvang je een bewijs van deelname.

Interviewtechnieken

Haal meer uit je gesprekken en realiseer een betere plaatsing met deze training.
1 dag (2 dagdelen)
€ 495 (excl. btw)


De onderwerpen die tijdens de (online) training interviewtechnieken o.a. aan bod komen zijn:

  • Het VIS-model
  • De LSD-methode
  • De STAR-methode
  • Het gedragsgericht interview
  • Slechtnieuwsgesprekken
  • De AVG

Wie gingen je voor

Quote

"Echt een toffe training, de 3e van de 4 trainingen voor commercieel uitzendprofessional. Ik hoop dat de laatste ook zo goed bevalt. Ik ben blij met de keuze voor artra. Ik beoordeel deze training met een 9."

-
Inschrijven voor de cursus Interviewtechnieken (ook online te volgen)?
Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.