fbpx

Online Personal Branding en Sourcen met LinkedIn

Wil jij leren om online gevonden te worden door de doelgroep die voor jou belangrijk is? Zou je meer rendement willen halen uit LinkedIn? Wil je meer tools om klanten en werkzoekenden professioneel te benaderen? Laat je bijscholen door een Senior Linkedin-trainer en leer hoe je optimaal gebruik kunt maken van jouw personal brand.

Maak kennis met de (on)mogelijkheden van online branding

Heb je enig idee hoe snel je een eerste indruk maakt? Doe eens een gokje? Een eerste online indruk ontstaat al na 7 seconden! Je hebt dus maar een hele korte tijd om een goede indruk te maken. Daarna is de aandacht van de lezer verdwenen. Het is daarom belangrijk dat jouw LinkedIn profiel er professioneel uit ziet en een sterke representatie is van jouw persoonlijkheid. Tijdens de training Personal Branding nemen wij je mee in de mogelijkheden en onmogelijkheden van LinkedIn. Je leert welke content je beter wel en niet kunt delen. We werken aan jouw persoonlijke profiel. Je leert om alle voor jou relevante opties van LinkedIn te gebruiken. We onderzoeken wat je wilt uitstralen met jouw personal brand en hoe je dit het beste kunt doen. Na deze training heb jij een ijzersterk merk én ben je goed vindbaar voor jouw netwerk en potentiële nieuwe klanten. Met een goed LinkedIn profiel wordt het actief benaderen van klanten een makkie!

Daarnaast leer je hoe je via LinkedIn jouw doelgroep kunt vinden met behulp van de verschillende filters, de alumnitool en Boolean Search en hoe je alle data vanuit dit systeem kunt gebruiken om je werk nog beter te kunnen doen.

Voor wie is de training ‘Online Personal Branding en Sourcen met LinkedIn’ geschikt?

Deze training is geschikt voor iedereen die aan een (online) personal brand wil werken met LinkedIn. In de training gaan we direct met jouw brand aan de slag. Vergeet dus niet om een laptop mee te nemen! Ook als je nog geen LinkedIn pagina hebt ben je welkom op de training.

WordRecruiter & WordIntercedent

Deze trainingsdag is onderdeel van zowel de Commerciële Basisopleiding Intercedent als WordRecruiter. De training Online Personal Branding en Sourcen met LinkedIn kan ook los gevolgd worden.

Duur

Deze training duurt 1 dag (2 dagdelen).

Prijs

De kosten voor deze training bedragen € 425 (excl. BTW).

Onderwerpen die aan bod komen bij de training ‘Online Personal Branding en Sourcen met LinkedIn’

Na afloop van deze training ben je in staat om:

 • Jouw personal brand zichtbaar te maken;
 • Jouw LinkedIn profiel optimaal in te stellen;
 • Beter online gevonden te worden door de doelgroep die voor jou van belang is;
 • Gebruik te maken van Boolean Search en LinkedIn Search;
 • Meer rendement te halen uit LinkedIn;
 • Klanten en werkzoekenden professioneel te benaderen.

Bovendien heb je kennis van:

 • Alle mogelijkheden die LinkedIn je te bieden heeft;
 • Hoe je jouw netwerk kunt vergroten;
 • De juiste zoekbegrippen;
 • Aanbevelingen, vacatures, bedrijven en groepen;
 • Sourcing in de flexbranche.

Wie gingen je voor

Quote

"Zeer leerzaam. Ik beoordeel deze training met een 10!"

- Jessica Kaper van Vakmasters
Inschrijven voor de cursus Online Personal Branding en Sourcen met LinkedIn?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!