fbpx

Vacature intake en aanbiedend bellen

Wil jij de beste match maken tussen  een kandidaat en een opdrachtgever? Weet je eigenlijk al dat een goede intake onmisbaar is? Volg de training vacature- intake & aanbiedend bellen om jouw telefoon skills te verhogen naar een professioneel niveau.

Wat je leert in deze training

Deze zeer praktijkgerichte training geeft je als arbeidsmarktprofessional meer grip op je telefonische intake. Je leert alle vaardigheden die je nodig hebt om een goede telefonische intake te kunnen voeren, daarnaast leer je hoe je succesvol kan zijn met aanbiedend bellen.

Hoe pakken we deze training aan?

De training vacature-intake & aanbiedend bellen wordt op een blended manier aangeboden. Dat betekent dat de training bestaat uit een mix van leeractiviteiten: Online leren (e-learning), klassikaal leren én leren op de werkplek. De theorie bereid je thuis voor, zodat er tijdens de klassikale bijeenkomst meer tijd is voor verdieping en oefenen. Maar dan ben je er nog niet! Na de klassikale bijeenkomst ga je namelijk met een aantal praktijkopdrachten aan de slag. Hier leer je verder door te ervaren, te interacteren en te reflecteren. Het liefst samen met je leidinggevende of een collega als buddy!

Voor wie is de training geschikt?

De training vacature-intake & aanbiedend bellen is geschikt voor iedere arbeidsmarktprofessional die zijn/haar vaardigheden op het gebied van het voeren van een vacature-intake en aanbiedend bellen wilt ontwikkelen en/of verbeteren.

WordIntercedent

Deze trainingsdag is onderdeel van de commerciële Basisopleiding Intercedent. De training vacature intake en aanbiedend bellen kan ook lis gevolgd worden.

Duur

De training vacature-intake & aanbiedend bellen duurt 1 dag (2dagdelen).

Investering

Je betaalt voor de training vacature-intake & aanbiedend bellen € 495 (excl. BTW).

Inschrijven voor de training Vacature-intake & aanbiedend bellen

Wil jij jezelf inschrijven voor de training vacature-intake & aanbiedend? Kies hieronder het gewenste startmoment en vul vervolgens het inschrijfformulier in.

Vacature-intake en aanbiedend bellen

Leer de vaardigheden die je nodig hebt om een goede telefonische intake te kunnen voeren en succesvol aanbiedend te bellen.
1 dag (2dagdelen)
€495,- (excl. BTW)


Inhoud

De onderwerpen die tijdens de training vacature-intake & aanbiedend bellen o.a. aan bod komen zijn:

  • Telefonisch maken van opvolging- en proces- afspraken;
  • Belang van een vacature-intake;
  • Hoe je zorgt voor een succesvolle vacature-intake;
  • Verschillende stappen van aanbiedend bellen;
  • Bezwaren bij aanbiedend bellen;
  • Rol volwaardig business partner;
  • Luisteren, vertalen en adviseren.
Inschrijven voor de cursus Vacature intake en aanbiedend bellen?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!