Wie durft? Testers gezocht!

Ellen van Hierden 30 september 2019 2 min
Categorie: artra nieuws

Lanceerders gezocht! Ja je leest het goed! Wij zijn op zoek naar mensen die in ons artra-launchteam willen plaatsnemen. Terwijl jij leert, help je ons. Maar wat is een launchteam en waarom zou je er aan deelnemen?

Van Kippie tot UX

Ja, het opzetten van testteams is een serieuze trend. Ik kwam zo het kids testteam op het spoor dat chocolade met kaassmaak test en het kippietestteam waar je beloond wordt met een serieuze kippiepan (niet voor de veganisten onder ons). Zo wordt er ook gezocht naar mensen voor het UX-testteam (voor de echte nerds) en zoeken verschillende farmaceuten naar mensen die bereid zijn om nieuwe medicijnen uit te proberen (mij niet gezien).

artra-launchteam

En dan kan artra natuurlijk niet achterblijven! Wij bedenken, ontwikkelen en bouwen volop nieuwe e-learning. Maar wat vinden onze klanten en – misschien nog wel – belangrijker, onze cursisten er van? We testen de producten al bij onze trainers en eigen medewerkers. Echter, we vinden het ook zeer belangrijk om te weten en proeven wat jullie er van vinden. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die ons en anderen willen vertellen wat ze van het product vinden.

We are hiring!

Yes, we are hiring, maar willen je niet vast aannemen. We zoeken een flexibel launchteam dat regelmatig onze nieuwe e-learning wil testen. We beloven de werkdruk laag te houden. Een keer per kwartaal nodigen we je uit om deel te nemen. Jouw profiel? Arbeidsmarktprofessional! Dus ben je consultant, uitzendprofessional, recruiter, bemiddelaar of vestigingsmanager? Meld je dan direct aan!

Voor wat, hoort wat

Yep! Wij zoeken jou als tester en jij krijgt GRATIS onze nieuwste e-learning. En wat verwachten we dan van jou? Serieuze feedback en een online review. Dat is het! Dus… wacht niet langer en laat ons weten of jij ook in ons testteam wilt.

artra-launchteam

Het launchteam zit al vol! Bedankt voor de aanmeldingen. Je hoort snel van ons.

>