SEU: Onderzoek naar duurzame inzetbaarheid en scholing van vaste medewerkers flexorganisaties

3 juni 2021 1 min
Categorieën: artra nieuws, SEU

NBBU, ABU, De Unie en de Stichting Examens Uitzendbranche zijn samen een onderzoek gestart naar duurzame inzetbaarheid, scholing, ontwikkeling, in- uit- en doorstroom van vaste medewerkers in de flexbranche. Hiervoor is kennis nodig over vestigingsmanagers, intercedenten en backofficeprofessionals. Een werknemersenquête is daarom een belangrijk onderdeel van dit onderzoek.
Werk je bij een flexorganisatie? Dan willen we graag jouw mening weten. Doe mee en vul de enquête in.

Doel enquête

De analyse geeft een beeld van de verwachte ontwikkelingen in de komende 5 jaar op het gebied van het personeelsbestand, scholing en ontwikkeling van de vaste medewerkers. Ook geeft het inzicht in de uitdagingen en inspanningen van werkgevers op het gebied van duurzame inzetbaarheid. De resultaten en eventuele vervolgstappen of adviezen worden gedeeld binnen de flexbranche. SEU gebruikt de resultaten ook om examens zoveel mogelijk af te stemmen op de wensen van flexorganisaties en hun directe medewerkers.

De enquête is volledig anoniem. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Panteia, die ook de gegevens verwerkt en bewaart. Vanzelfsprekend gaan zij zorgvuldig met de gegevens om.

Ga naar www.uitzendbranche.onderzoek.nl voor de enquête. Het invullen duurt ongeveer 10-12 minuten.

Bron: SEU

Jouw mening is belangrijk! Vul de vragenlijst in

Wil jij op de hoogte blijven?

artra verstuurt elke week een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen en kennis over de arbeidsmarkt.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

>