Hoera, artra behaalt CEDEO-erkenning!

16 november 2018 1 min
Categorie: artra nieuws

artra haalt ook dit jaar een hernieuwde Cedeo-erkenning! Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. Zij beoordelen inkopers van opleidingen en andere HR-diensten op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Dit doet Cedeo aan de hand van periodiek klanttevredenheidsonderzoek.  Om de Cedeo-erkenning te behalen dient minimaal 80 procent van de klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ te zijn over performance, klantgerichtheid en de samenwerking.

De Cedeo-erkenning

Steeds meer inkopers van opleidingen kiezen uitsluitend uit aanbieders die Cedeo-erkend zijn. Wie binnen een organisatie verantwoordelijk is voor de inkoop van opleidingen, cursussen, trainingen of andere HR-diensten, kan namelijk kiezen uit een overweldigend aanbod. De Cedeo-erkenning kan helpen om een overzichtelijke shortlist samen te stellen. De erkenning geeft niet enkel de garantie dat minimaal 80 procent van de klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit en de dienstverlening. De erkenning geeft ook de garantie dat de beoordeling actueel is. Om de Cedeo-erkenning te behouden wordt namelijk elke twee jaar een nieuw klanttevredenheidsonderzoek gedaan.

Register Cedeo-erkenning

Organisaties met een Cedeo-erkenning zijn opgenomen in het register van HR-dienstverleners met een nieuwe of vernieuwde Cedeo-erkenning. Dit register is openbaar en te raadplegen op de website van de Cedeo. Cedeo is onderdeel van Lloyd’s Register, een mondiale autoriteit op het gebied van certificeren, kwaliteit en veiligheid. artra is trots om te melden dat we ook dit jaar in het register staan.

Meer weten over Cedeo-erkenning? Kijk dan op deze website: https://www.cedeo.eu

>