Artra volgens flexondernemers nummer 1 in opleidingen

Denise Brijan 22 november 2021 1 min
Categorie: artra nieuws

Met welke leveranciers doen flexondernemers het liefst zaken? Artra komt uit de bus als favoriete leverancier in de categorie Opleiding & Certificering in het Partner of Choice-onderzoek van Flexmarkt.

Favorieten van inkopers

Partner of Choice is een onafhankelijk onderzoek onder 200 flexprofessionals. Driekwart van hen zegt betrokken te zijn bij de inkoop van producten en diensten. De uitkomst is dus uitsluitend bepaald door de antwoorden van lezers. De redactie van Flexmarkt heeft in de zomer van 2021 een simpele, maar cruciale vraag gesteld aan haar lezers: “Met welke leveranciers doe je het liefst zaken op de volgende gebieden?” De lezers konden per categorie kiezen uit alle relevante leveranciers van deze producten en/of diensten. Ook kon men zelf leveranciers toevoegen. Hier kwam een ranking uit van de top en challengers.

Nummer 1 in Opleiding & Certificering

Op basis van de ranking van de lezers kwam het volgende lijstje voor de categorie Opleiding & Certificering:

Partner of choice flexmarkt

Bron: Flexmarkt

 

 

 

 

 

 

Volgens Flexmarkt is opleiding hét thema van dit decennium: “Met de digitale transitie, energietransitie en kennisontwikkeling is opleiding belangrijker dan ooit. De flexmarkt staat voor de uitdaging om te voorzien in de enorme behoefte aan omscholing.” En daar zijn wij het bij artra natuurlijk volledig mee eens.

Een jaar lang mogen we nu dit logo gebruiken.

Wij willen onze klanten en relaties bedanken voor hun vertrouwen en ‘stem’!

>