fbpx

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Update training WAB en CAO
Training WAB & CAO
WAB dilemmas_
Seminar WAB dilemma's
E-learining - WAB
E-learning WAB
Sessie - van payrollen naar uizenden_
Van payrollen naar uitzenden
Nieuwe uitzend CAO
Training nieuwe uitzend cao

Hoe wij je kunnen voorbereiden op de WAB:

Seminar: WAB dilemma's

artraFlexKnowledge en VRF Advocaten geven in september een vervolg aan het succesvolle Seminar Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), dat in april plaatsvond. In september staan de ‘WAB dilemma’s’ centraal. 

Wij behandelen onderwerpen die het gevolg zijn van de invoering van de WAB én het gevolg zijn van de (nieuwe) uitzend cao‘s. Daarnaast praten wij je ook bij over de actualiteiten rondom de lagere wet- en regelgeving bij de WAB, de ABU- en NBBU-cao en de nieuwe regels rondom internationaal detacheren/uitzenden.

Duur: Deze seminar duurt 3,5 uur en vinden plaats in september (ook incompany mogelijk).
Kosten: De kosten van dit seminar bedragen € 195 per persoon exclusief BTW.

Training: Update CAO & WAB

Met de training Update CAO & WAB nemen wij jou mee in de veranderingen die eraan zitten te komen. We lichten de veranderingen in de wet toe op een begrijpelijke en commerciële manier. 
– Oproepcontracten;
– Transitievergoeding;
– Ketenbepaling;
– Ontslagrecht;
– Uitleg omtrent de verhoging van het tarief.

Duur: Deze training duurt 1 dag (2 dagdelen) 
Kosten: De kosten voor deze training bedragen € 425 exclusief BTW (ook incompany mogelijk).

E-learning: Wet Arbeidsmarkt in Balans

Wil je graag weten wat de belangrijkste wijzigingen zijn die de Wet Arbeidsmarkt in Balans met zich mee gaat brengen? Alvast kennismaken met de onderwerpen die gaan veranderen? Dan is deze (korte) WAB update uitermate geschikt voor jou of jouw medewerkers!

In deze e-learning wordt alvast een koppeling gemaakt tussen de theorie van de regelgeving en de situaties die je tegen kunt komen in de praktijk.

Duur: Je kunt de e-learning in maximaal 2 uur doorlopen. Je krijgt 1 maand toegang tot de e-learning (ook incompany mogelijk). 
Kosten: De kosten voor de e-learning Wet Arbeidsmarkt in Balans bedragen € 35 (excl. BTW)

Sessie: van Payrollen naar Uitzenden

In de afgelopen jaren heb je een mooi klantenbestand opgebouwd. Je klanten vertrouwen op jouw dienstverlening en jij verzorgt alle administratieve en financiële afhandeling van de mensen die zij bij jou op de payroll plaatsen. Mooier kan het niet, toch? Uitzendorganisatie worden gevraagd om een nieuwe koers en inrichting. artra biedt het volgende pakket aan om jouw organisatie te ondersteunen in deze transitie:

Stap 1: Startsessie rebranding (1 dag)
Stap 2: Praktijksessie van Payrollen naar Uitzenden (1 dag)
Stap 3: Inrichten contracten en processen on the job (1 tot 2 dagdelen)
Stap 4: Upgrade kennis medewerkers (online of offline – Basisopleiding Intercedent)
Stap 5: Upgrade vaardigheden medewerkers

Kosten: De kosten voor stap 1 & 2 bedragen € 2475  (excl. BTW) voor twee personen.
De kosten van de overige stappen zijn op aanvraag.

 

Incompany: Wat betekent de WAB voor jouw klanten?

We begrijpen dat deze veranderingen veel vragen oproepen, zowel bij jullie als bij jullie klanten. En dat bleek ook uit de drukbezochte WAB seminars, die artra in de afgelopen periode heeft georganiseerd. We kregen vaak de vraag “En nu? Hoe neem ik mijn klanten mee in dit verhaal? De impact voor hen is namelijk ook behoorlijk.”

artra heeft een training ontwikkeld waarin we jouw klanten voorbereiden op wat er komen gaat met de invoering van de WAB en de daarbij behorende financiële en organisatorische consequenties.

Bekijk de WAB webinar

We zijn in gesprek gegaan met de experts Hendarin Mouselli en Sander van Riel van VRF advocaten, Piet Meij van de NBBU en Bob Weghorst van Payroll Timing/Persoonality. Daarnaast hebben we zoveel mogelijk vragen beantwoord van onze kijkers. Een geslaagd interactief programma waarin veel inhoudelijk over de invoering van de WAB is besproken. Voor iedereen die niet in de gelegenheid is geweest om live het WAB webinar te volgen hebben wij hieronder het hele webinar beschikbaar gesteld om terug te kijken.

Wil je graag meer informatie, of een incompany training? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!