Starter van het Jaar 2022: verkiezing voor veelbelovende flexstarters

Mandy Bakker 29 september 2022 2 min
Categorieën: Uitzendbranche, Arbeidsmarkt

Als startende uitzendondernemer speel je een belangrijke rol op de arbeidsmarkt. Jaarlijks starten duizenden ondernemers met een uitzendbureau, payroll- of detacheringsbedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je op een positieve manier opvalt? Dat doe je o.a. met een heldere aanpak en positionering. Ondernemen in de flexbranche is een uitdaging, maar superleuk als je weet wat je doet. Wij begrijpen dat je als (startende) uitzendondernemer aan veel zaken moet denken. Zo ook de veranderende wet- en regelgeving in de flexbranche, met wie ga je bemiddelen en op welke branche ligt de focus.

Flexstarters in het zonnetje

Uiteindelijk is de flexbranche gebaat bij flexorganisaties, die een vliegende start krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de juiste kennis door talentontwikkeling en een juridisch goed fundament. Daarom willen we startende uitzendondernemers in het zonnetje zetten. Dat doen we met de verkiezing van Starter van het Jaar 2022. Dit jaar wordt alweer de tweede editie georganiseerd in samenwerking met: Anderz for Flex, Bureau Cicero, VRF Advocaten en artra.

Verkiezing Starter van het Jaar 2022

De ‘Starter van het Jaar’ is een onderscheiding voor de meest talentvolle en inspirerende uitzendondernemer binnen de uitzendbranche. Op 9 november 2022 vindt het verkiezingsevenement plaats in de Oranjerie Hydepark in Doorn. In totaal worden tien deelnemers geïnterviewd over hun visie, ondernemerschap en goed werkgeverschap. Daarnaast wordt er gekeken naar het onderscheidend vermogen van de startende uitzendondernemer. De vakjury beoordeelt vervolgens de uitkomsten en kiest uiteindelijk de winnaar.

Ervaringen van dé flexstarter van het jaar 2021

Waarom wil je meedoen als flexstarter van het jaar? In een interview legt Pieter Engels, eigenaar van Delistaff uit waar je als flexstarter op moet letten. Geeft hij een kijkje achter de schermen en wat het winnen van de ‘Starter van het Jaar’-award voor hem betekent.

Lees ook: Interview met Pieter Engels van Delistaff – Flexstarter van het jaar 2021

Naast de felbegeerde titel van ‘Starter van het Jaar 2022’, maak je kans op een award. En stelt de organisatie een prijzenpakket beschikbaar.

Pas jij in het plaatje?

• Je bent ná 1 januari 2020 gestart als uitzendondernemer.
• Je beschikt over een sprekende website voor zowel opdrachtgevers als kandidaten.
• Je hebt in de afgelopen tijd minimaal vijf kandidaten geplaatst.
• Als startende uitzendondernemer ben je op minimaal twee socialmediakanalen actief met een socialmediastrategie.
• De flexorganisatie laat goed werkgeverschap zien, toont toekomstvisie, ondernemerschap en groei. Bovenal beschik je over een onderscheidend vermogen.

Doe ook mee

Tot en met 14 oktober 2022 kun jij jezelf of een andere flexstarter gratis opgeven voor de verkiezing. Meedoen? Meld je gratis aan via het inschrijfformulier.

 

>