Oproep: doe mee aan loopbaanonderzoek

7 september 2020

Van uitzendprofessionals (en professionals werkzaam in detachering en payrolling) wordt veel gevraagd. Ze hebben te maken met (snel) veranderende omstandigheden, met klanten en kandidaten. Ze moeten verstand hebben van matching, van wet- en regelgeving, empathisch zijn, kunnen verkopen. De uitzendprofessional is een echte duizendpoot.

Dat biedt vele loopbaankansen. Uitzendprofessionals kunnen doorgroeien richting vestigingsmanagement of zich specialiseren in sales of recruitment. Over het algemeen hebben ze een goed beeld van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en komen ze over de vloer bij klanten waar ook interessante vacatures openstaan. Kortom, voor uitzendprofessionals zijn er volop mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Er is echter nog weinig bekend over de loopbaanpaden van uitzendprofessionals en hun motieven om van functie of werkgever te veranderen. Daar willen we met dit onderzoek verandering in brengen.

Doe mee en vul de enquête in

Ben je werkzaam of werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling, doe dan mee met het loopbaanonderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Julia Mecking van Tilburg University. Deelnemers aan het onderzoek maken kans op een artra-opleidingscheque ter waarde van €1000. Meedoen kost circa 7 minuten. Vul dus snel de enquête in!

Klik op deze link om deel te nemen: https://tilburghumanities.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_1Afju63AbJ7rDQ9

Vul nu de enquête in!

Voor alle (ex-) medewerkers van de flexbranche.

Deelnemers aan het onderzoek maken kans op een artra-opleidingscheque ter waarde van €1000.

Meedoen kost circa 10 minuten.

Terug naar overzicht

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.