Ontwikkel jezelf. Blijf bij met deze 10 e-learnings onder de €100

22 september 2020 2 min
Categorie: Opleiding & Ontwikkeling

Nu het (nog) niet altijd mogelijk of wenselijk is om een klassikale training te volgen, is het goed om naar alternatieven te kijken. E-learning biedt een prima alternatief. En het mooie is, het is goedkoper, je kunt een e-learning volgen waar en wanneer je maar wilt en je wordt er tóch een stuk wijzer van. In de afgelopen periode heeft artra een flink aantal e-learnings aan haar aanbod toegevoegd.

Hieronder 10 actuele e-learnings die nog geen €100 (exclusief btw) kosten en die jou gegarandeerd slimmer en kundiger maken.

 

Preventie en omgaan met verzuim

Deze e-learning laat je kennismaken met alle relevante wet- en regelgeving en biedt je praktische handvatten om effectief verzuim te begeleiden en te beheersen.
€99,-   

Heb je een vraag of ontvang je graag opleidingsadvies?

Of wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via artra@artra.nl of bel 026 333 75 72.

Bellen
Mailen

Performance gesprekken

Deze e-learning bereidt jou als leidinggevende goed voor op het voeren van performance gesprekken.
€25,- 

 

AVG Oké

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Met deze e-learning leer je wat dat betekent in de praktijk en hoe je aan de regelgeving voldoet.
€75,- 

De nieuwe
uitzend-cao

Per 30 december 2019 zijn de bepalingen uit de nieuwe uitzend-cao ingegaan. Tijdens de e-learning leer je hoe deze cao eruit ziet en hoe je bijvoorbeeld boetes kunt voorkomen.
€99,-   

 

Arbeidsrecht

Je leert hoe je het Arbeidsrecht en de cao-regels op de juiste manier toepast in de uitzendpraktijk.
€99,-  

 

Omgaan met discriminatie op de werkvloer

Wanneer zijn verzoeken van collega’s, opdrachtgevers of HR-medewerkers discriminerend en hoe kun je handelen in die situaties? Dat leer je in deze e-learning.
€60,-  

 

Inlenersbeloning

Op basis van de uitzend-cao van de ABU en de NBBU moet verplicht de inlenersbeloning worden toegepast. Je leert waar de inlenersbeloning uit is opgebouwd en hoe je deze juist toepast.
€50,-

 

Telling fasen- en ketensysteem en opvolgend werkgeverschap

Wanneer is er sprake van een uitzendbeding? Wanneer mag de ULV toegepast worden? En wat betekent het als je opvolgend werkgever bent van een uitzendkracht? Op onder andere deze vragen vind je het antwoord in deze e-learning.
€50,- 

 

Tarief en marge berekenen

Wil je meer leren over tarieven en marges en hoe deze berekend moeten worden, volg dan deze e-learning.
€50,- 

Deze laatste drie kun je als een totaalpakket Rekenen in de uitzendbranche aanschaffen. Dat kost precies €100 en betekent dus een korting van maar liefst 50 procent.

Snel op de hoogte zijn? Je kennis actueel houden? Waar en wanneer je maar wilt jezelf ontwikkelen? Dan zijn onze e-learnings zeker iets voor jou!

En weet je niet zeker of je kennis over bijvoorbeeld wet- en regelgeving nog up to date is dan kun je dat toetsen met de Algemene Periodieke Kennistoets

>