E-learning de nieuwe uitzend-cao

Op 30 december 2019 zijn de bepalingen uit de nieuwe uitzend-cao ingegaan. Het is dus belangrijk om deze nieuwe cao te kennen, zodanig dat je je uitzendkrachten, gedetacheerden en opdrachtgevers op een professionele manier kunt informeren en de cao zelf kunt toepassen!

Wil je nu goed op de hoogte zijn van de nieuwe uitzend cao? Tijdens de e-learning leer je hoe de cao werkt en hoe je boetes kunt voorkomen. Heb je behoefte aan verdieping van je cao-kennis? Schrijf je dan nu in voor de training e-learning nieuwe uitzend-cao!

Wat er aan bod komt in e-learning nieuwe uitzend-cao

Gedurende de e-learning leer je hoe je de nieuwe uitzend-cao kunt gebruiken en op de juiste manier moet toepassen. Pas als je de regels kent kun je deze optimaal inzetten voor je organisatie. Daarnaast voorkom je hiermee boetes. De e-learning nieuwe uitzend-cao legt een koppeling tussen de theorie van de regelgeving en de situaties die je tegen kunt komen in de dagelijkse praktijk.

Voor wie is de e-learning geschikt?

Deze e-learning is geschikt voor vestigingsmedewerkers, back-office medewerkers en medewerkers die werkzaam zijn op een hoofdkantoor binnen uitzend-, detacherings- en payrollorganisaties. Kortom, iedereen die te maken krijgt met de cao in de flexbranche. Het (aanvangs)niveau van deze e-learning is mbo+. 

Duur

Deze e-learning duurt 4 uur. Je sluit de e-learning af met een toets die 30 minuten duurt. Je hebt 24/7 toegang tot de e-learning op ieder device. 

Prijs

De kosten voor de e-learning nieuwe uitzend-cao bedragen € 99 (excl. btw). Je krijgt 3 maanden toegang tot de opleiding.

Na afronding van de e-learning ontvang je een bewijs van deelname.

E-learning
nieuwe uitzend-cao

Volg de e-learning nieuwe uitzend-cao en leer de koppeling tussen de regelgeving en de situaties die je in de praktijk kunt tegen komen.
4 uur
€ 99 (excl. btw)


Liever al eerder beginnen? 

Wil je graag op een ander moment beginnen dan de ? Stuur dan een mail naar artra@artra.nl met daarin de e-learning die je wilt volgen en wanneer je wilt beginnen. Let wel: het kan 48 uur duren tot dat je toegang krijgt tot de online omgeving.

Onderwerpen die aan bod komen bij de e-learning

  • Met welke wetgeving hou je rekening bij het aangaan van flexibele arbeidsovereenkomsten?
  • Waar moet je bedacht op zijn bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomsten?
  • Hoe pas je het fasensysteem toe?
  • Opvolgend werkgeverschap: wanneer neem je opgebouwde rechten van een flexkracht mee?
  • Hoe pas je de juiste beloningsregeling toe en welke onderdelen?
  • Waarop let je bij internationaal uitzenden?
  • Hoe pas je de regels omtrent reserveringen, scholing en pensioen toe?
  • Welke verlofvormen kunnen voorkomen?
  • Waar moet je aan denken bij een zieke flexkracht?
Inschrijven voor de E-learning de nieuwe uitzend-cao?
Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.