• E-learning

E-learning Uitzend-cao

In deze e-learning leer je hoe je de uitzend-cao gebruikt en waar je belangrijke informatie vindt. Zo kun je uitzendkrachten, gedetacheerden en opdrachtgevers op een professionele manier informeren.

Eerstvolgende startdatum
06-05-2024
4.5 zelfstudie uren
Investering ex. BTW
€115,00

Inleiding

Per 30 december 2019 werkt de uitzendbranche voor het eerst met dezelfde cao. Het is belangrijk om deze cao goed te kennen en te kunnen toepassen. Want alleen dan weet je zeker dat jij uitzendkrachten, gedetacheerden en opdrachtgevers op een professionele manier informeert. En de bepalingen uit de cao correct in de praktijk inzet.

Wil jij ook alles weten van de uitzend cao? Tijdens de e-learning leer je hoe je de cao gebruikt en waar je belangrijke informatie vindt. Schrijf je dus nu in voor de e-learning Uitzend-cao!

Eén cao voor de uitzendbranche

De ABU en NBBU hebben gezamenlijk met werknemerspartijen FNV, CNV en De Unie één cao voor uitzendkrachten afgesloten. ABU- en NBBU-leden volgen daarom sindsdien inhoudelijk precies dezelfde cao. Dat is een unicum in de branche.

Wat er aan bod komt in e-learning Uitzend-cao

Gedurende de e-learning leer je hoe je de uitzend-cao gebruikt en op de juiste manier toepast. Want pas als je de regels kent, kun je deze optimaal inzetten in de dagelijkse praktijk. Ook voorkom je hiermee boetes. De e-learning Uitzend-cao maakt een koppeling tussen de theorie van de regelgeving en de situaties die je tegen kunt komen in de dagelijkse praktijk.

Voor wie is de e-learning geschikt?

Deze e-learning is geschikt voor vestigingsmedewerkers, backofficemedewerkers en medewerkers die werkzaam zijn op een hoofdkantoor binnen uitzend-, detacherings- en payrollorganisaties. Kortom, iedereen die te maken krijgt met de cao in de flexbranche. Het (aanvangs)niveau van deze e-learning is mbo+.

Duur

Deze e-learning duurt 4 uur. Je sluit de e-learning af met een toets die 30 minuten duurt. Je hebt 24/7 toegang tot de e-learning op ieder device, zolang je inlogcode geldig is.

Investering

De kosten voor de e-learning Uitzend-cao bedragen € 115,- (excl. btw). Je krijgt dan 3 maanden toegang tot de e-learning.

Na afronding van de e-learning ontvang je een certificaat.

Liever al eerder beginnen?

Wil je graag op een ander moment beginnen dan de ? Stuur dan een mail naar artra@artra.nl met daarin de e-learning die je wilt volgen en wanneer je wilt beginnen. Let op: het kan 48 uur duren tot dat je toegang krijgt tot de online omgeving.

Inhoud

Onderwerpen die aan bod komen bij de e-learning

  • Met welke wetgeving hou je rekening bij het aangaan van flexibele arbeidsovereenkomsten?
  • Waar moet je bedacht op zijn bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomsten?
  • Hoe pas je het fasensysteem toe?
  • Opvolgend werkgeverschap: wanneer neem je opgebouwde rechten van een flexkracht mee?
  • Hoe pas je de juiste beloningsregeling toe en welke onderdelen?
  • Waarop let je bij internationaal uitzenden?
  • Hoe pas je de regels omtrent reserveringen, scholing en pensioen toe?
  • Welke verlofvormen kunnen voorkomen?
  • Waar moet je aan denken bij een zieke flexkracht?
Cursusdata
Startdatum Locaties Tijden Data
06-05-2024 Beschikbaar Inschrijven
03-06-2024 Beschikbaar Inschrijven
01-07-2024 Beschikbaar Inschrijven
05-08-2024 Beschikbaar Inschrijven
02-09-2024 Beschikbaar Inschrijven
07-10-2024 Beschikbaar Inschrijven
04-11-2024 Beschikbaar Inschrijven
02-12-2024 Beschikbaar Inschrijven
>