‘Gelukkig hebben we de beelden nog’: uitreiking award Recruitment Talent

Marco Hendrikse 28 februari 2023 1 min
Categorie: Recruitment

Op 27 januari 2023 werden de awards uitgereikt van de verkiezing Meest Invloedrijke Recruiter 2022. De awarduitreiking vond plaats in het karakteristieke Huize Franckendael in Amsterdam. Bij de verkiezing worden publieks- en juryprijzen uitgereikt. Pien den Boer van Timetohire was in de ogen van het publiek het Meest Invloedrijke Recruitment Talent.

De prijs voor het Recruitment Talent van het jaar werd aan Pien uitgereikt door Ellen van Hierden, directeur van de Academy for Recruitment. Ellen prees Pien voor haar aandacht voor de candidate experience. Pien heeft dus heel veel oog voor de ervaringen van de sollicitant. Om deze ervaring zo goed mogelijk te laten zijn en om de tevredenheid te meten ontwikkelt Pien daar zelfs een app voor.

Ellen benadrukte daarnaast het belang van talentontwikkeling. In dat kader overhandigde ze Pien een voucher voor een The Bridge-profiel, inclusief adviesgesprek. Hiermee kan ze haar persoonlijkheidsprofiel in kaart brengen en krijgt ze handvaten voor haar ontwikkeling.

Daarna zong Jaap Somser een loflied voor Pien. En gelukkig hebben we de beelden nog .

Bekijk hier de video met de bekendmaking van het Recruitment Talent, de overhandiging van de award en het loflied van Jaap. Ook te bekijken via YouTube.

>