The Bridge Personality Test

Online assessment vragenlijst die inzicht geeft in de persoonlijkheid van jou of jouw kandidaat. Na het invullen van de vragen ontvang je een rapport met competentieprofiel, gebaseerd op het Big Five model en de 16 Jung Types. Specifiek gericht op…

Investering ex. BTW
€155,00

Ben je op zoek naar een test die niet alleen de competenties en persoonlijkheid van je kandidaat in beeld brengt maar ook laat zien hoe iemand zich gedraagt binnen een team? Of wil je weten hoe het met je eigen persoonlijkheidsprofiel zit? Welke aandachtspunten er zijn voor je professionele ontwikkeling? Dan is deze test, specifiek gericht op werksituaties, de oplossing!

Het rapport

In een fraai, goed leesbaar én bruikbaar rapport is te lezen hoe jij of jouw kandidaat scoort op de hoofdgroepen besturen, uitvoer, houding en mentaal. Daarnaast wordt het Jung persoonlijkheidstype bepaald en word je bijvoorbeeld geclassificeerd als doener, inspirator of vernieuwer. Hiermee weet je hoe jij of je toekomstige medewerker gaat presteren. Daarnaast weet je hoe jij of je sollicitant binnen het team gaat acteren. De test kan ook worden gebruikt als uitgangspunt voor ontwikkeltrajecten. Bijzonder aan The Bridge Personality is dat deze nauwelijks te beïnvloeden is en sociaal wenselijke antwoorden tot een minimum worden beperkt.

Voordelen van The Bridge Personality

 • Snel inzicht in de kwaliteiten en karaktereigenschappen van jezelf of van jouw kandidaat;
 • Zeer betrouwbaar, valide en multi-inzetbaar instrument;
 • Meet of jouw kandidaat eerlijk is geweest bij het invullen;
 • Specifiek gericht op werksituaties;
 • Te gebruiken binnen alle organisaties, functies en niveaus;
 • Basis voor een efficiënt ontwikkeltraject;
 • In 20 talen verkrijgbaar;
 • In 30 minuten gemakkelijk online in te vullen.

Bij The Bridge Personality kun je kiezen voor een Short- of een Extended-rapport. Het Short-rapport biedt inzicht in het antwoordgedrag en de persoonlijkheid van jou of jouw kandidaat. Het Extended rapport is uitgebreid met een beschrijving van het Jung persoonlijkheidstype en het competentieprofiel.

Ervaring  van Carlijn Hoogeveen, Beleidsmedewerker P&O, Aeres Agree

‘Wij maken zeer veel gebruik van de online assessments van The Bridge! Wij gaan voor de beste match en geloven in duurzame en langdurige plaatsingen. Het online assessment van The Bridge helpt ons hierbij. Wij hebben veel testen gebruikt en vergeleken en The Bridge komt voor ons als beste uit de verf. Naast een zeer uitgebreide rapportage geeft de test inzicht in de competenties en kwaliteiten van de kandidaat. Daarnaast is het zichtbaar als de test wordt beïnvloed met sociaal wenselijke antwoorden, ook erg fijn!’

Prijs

Maak je voor de eerste keer gebruik van The Bridge Personality, dan bedragen de kosten €155,- (excl. btw). Dan ontvang je een uitgebreide rapportage en eenmalig een half uur telefonische toelichting door een van onze adviseurs.

Vanaf de 2e test hanteren wij voor The Bridge Personality de volgende tarieven:

 • The Bridge Personality- extended € 115 per test, excl. btw;
 • The Bridge Personality- short  € 95 per test, excl. btw.

Meer weten

Wil je meer weten over The Bridge Personality, onze andere testen of inzage krijgen in een voorbeeldrapport? Neem dan contact op met ons via artra@artra.nl of bel ons op 026-3337572.

Inhoud

Wat is The Bridge Personality?

The Bridge Personality is een online test die bestaat uit 240 vragen waarin kandidaten zichzelf beoordelen in een werksituatie. De test is gebaseerd op de Big Five persoonlijkheidstheorie en de typetheorie van Carl Jung. De resultaten van de test geven een overzichtelijk beeld van de persoonlijkheid en competenties van jouw kandidaat. De test is wetenschappelijk getest & onderbouwd. Het is een zeer betrouwbare en valide test voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van uw werknemers. De test wordt door diverse partijen gebruikt zoals de Rijksuniversiteit Groningen, Mercedes, KPN, Bugaboo, Microsoft, GSK, Accenture, KLM en de ABN. Ook binnen de flexbranche wordt de test gebruikt. De test is:

 • Gebaseerd op zowel de Big Five als de 16 Jung types;
 • Te gebruiken voor selectie én ontwikkeling van personeel;
 • Speciale Sales Assessments beschikbaar;
 • Alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat op een rij;
 • Meet of uw kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
 • Geeft inzage in antwoordgedrag en het zelfbeeld van de kandidaat;
 • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Pools, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Neem contact op

Deze training of opleiding wordt binnenkort ingepland.

Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Vul onderstaand formulier in of neem contact op via email: artra@artra.nl of telefoon: 026 3337572.

>