300 PE-punten toegekend aan SEU-diploma Backofficeprofessional

Denise Brijan 21 januari 2021 1 min
Categorieën: Opleiding & Ontwikkeling, SEU

Goed nieuws! Het SEU-diploma Backofficeprofessional is geaccrediteerd door het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting (NIRPA). Het diploma is daardoor voortaan 300 PE-punten waard.

Bijzondere accreditatie

Deze accreditatie is best bijzonder, omdat de NIRPA normaalgesproken alleen accreditatie toekent aan specifieke opleiders of een bepaalde opleiding. Maar omdat het SEU-examen de leeropbrengst toetst, heeft de NIRPA in dit geval besloten PE-punten toe te kennen op basis van het diploma.

Salarisprofessionals

Ook salarisprofessionals die niet in de flexbranche werken, maar wel met flexibele contracten te maken hebben, krijgen door deze accreditatie toegang tot de opleidingen en het SEU-diploma. Dat is een mooie ontwikkeling, omdat deze groep vaak nog niet bekend is met een opleiding specifiek voor de flexbranche en de bijbehorende wet- en regelgeving. In de PE-kalender van NIRPA vind je het diploma en een verwijzing naar de opleiders op de website van SEU, waar artra ook tussen staat.

Om jezelf klaar te stomen voor het SEU-examen Backofficeprofessional en zo in aanmerking te komen voor 300 PE-punten, kun je bij artra uit de volgende opties kiezen:

PE punten seu diploma
>