fbpx

Maatwerk trajecten & incompany trainingen

Incompany trainingen

Alle trainingen van artra kunnen ook incompany verzorgd worden. Ideaal als meerdere medewerkers van je organisatie dezelfde leervraag hebben. Onze trainer verzorgt de training dan bij jou op locatie.

Maatwerk trajecten

Staat jullie opleidingsvraag niet tussen ons standaard aanbod? Dan ontwikkelen wij graag voor jullie een maatwerktraining afgestemd op jullie leerdoelen en -wensen.

Leerlijn

Het is mogelijk om een leerlijn in te richten of om verschillende trainingen tot één passend trainingstraject voor jouw organisatie te ontwikkelen. Hierbij zullen wij ten allen tijde rekening houden met jullie wensen en behoeftes.

Track and Trace voor e-learning

Wij kunnen een ”track and trace” inrichten om deelnemers te begeleiden en te volgen tijdens het online leren. Gedurende het opleidingstraject gelden er een aantal deadlines. Het ”track and trace” systeem volgt de deadline nauwkeurig en geeft de deelnemers een steuntje in de rug tijdens het online leren.

Voorbeeld van een maatwerktraject wat wij recent hebben ontwikkeld

Onlangs hebben wij voor één van onze klanten een academy ontwikkeld om recruiters op te leiden. In de opleiding worden startende recruiters opgeleid tot een volwaardige recruitment professional. Deze academy gebruikt verschillende leerinterventies zoals klassikale trainingen, online toetsen, intervisies en masterclasses.

Heb jij interesse in een incompany training, een maatwerk traject, leerlijn of track and trace bij jouw organisatie? Of wil je hier meer over weten?

Neem dan contact met ons op via artra@artra.nl of bel 026-3337572 en vraag naar een van onze accountmanagers of learning & development specialisten.

Heb jij interesse in een incompany training of een maatwerktraject?

Of wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op via artra@artra.nl of bel 026 333 75 72 en vraag naar een van onze accountmanagers of learning & development specialisten.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!