Hoe kunnen we helpen?

SEU-examen

Betekenis van SEU-examen

De Basisopleiding Uitzendprofessional en de Basisopleiding Backofficeprofessional worden afgesloten met het SEU-examen. Dit examen wordt afgenomen door de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Het SEU formuleert in overleg met de branche eindtermen en de doelstellingen. Zelfstandige opleiders, zoals artra, ontwikkelen de opleidingen die aansluiten bij de eindtermen en doelstellingen.

In het SEU examen wordt getoetst of uitzend- of backofficeprofessionals het geleerde in de praktijk kunnen toepassen.

Kwaliteit

Het SEU-diploma Uitzendprofessional of Backofficeprofessional biedt opdrachtgevers en uitzendkrachten of payrollmedewerkers extra zekerheid over de kwaliteit van uitzend- en payroll organisaties en hun medewerkers.

Ga jij binnenkort je SEU-examen maken? Lees de blog slagen voor je SEU-examen, hierin staan meerdere tips die je kunnen helpen bij het leren.

Praktische informatie over het SEU-examen zoals aanmeldingsprocedure, kosten en een toelichting op de vraagsoorten kun je nalezen op de site van het SEU.

Nog niet genoeg geleerd?

Nog niet genoeg geleerd?

Kijk verder in ons kenniscentrum of hier nog meer tussen staat

Meer informatie
Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de pagina’s van het kenniscentrum (begrippen). Door deze pagina’s te raadplegen stem je in met deze disclaimer. Deze website is een uitgave van artra. Wij stellen gegevens op deze pagina’s alleen beschikbaar met als doel het verstrekken van informatie. Ondanks de zorg waarmee de inhoud van deze pagina’s is samengesteld, is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Daarom kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze pagina’s. artra aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor enige schade, van welke aard ook, welke het directe of indirecte gevolg is van handelingen en/of beslissingen die geheel of gedeeltelijk zijn gebaseerd op de informatie die op deze pagina’s (begrippen) is samengebracht. Onder informatie zoals bedoeld in deze disclaimer dient ook te worden verstaan informatie verkregen via op deze pagina’s opgenomen hyperlinks naar andere websites.

>