Hoe kunnen we helpen?

LXP Learning Experience Platform

Betekenis Learning Experience Platform (LXP)

Een Learning Experience Platform is een dynamische leeromgeving. Niet de beheerder maar de gebruiker bepaalt wat er geleerd wordt en waar de kennis wordt opgedaan. Een LXP is gericht op de leerervaring van de medewerker, die middels dit slimme systeem actief kan zoeken naar kennis en interessante content bovendien kan delen met anderen (social learning). LXP’s bieden veelal interactieve modules en gamification – spelelementen waarmee gebruikers betrokken worden gehouden.

De inhoud wordt in korte deelonderwerpen (micro learnings) aangeboden en de medewerker selecteert zelf onderwerpen of categorieën naar gelang de eigen kennisbehoefte.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Nog niet genoeg geleerd?

Nog niet genoeg geleerd?

Kijk verder in ons kenniscentrum of hier nog meer tussen staat

Meer informatie

Verwante termen en synoniemen:

LMS

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de pagina’s van het kenniscentrum (begrippen). Door deze pagina’s te raadplegen stem je in met deze disclaimer. Deze website is een uitgave van artra. Wij stellen gegevens op deze pagina’s alleen beschikbaar met als doel het verstrekken van informatie. Ondanks de zorg waarmee de inhoud van deze pagina’s is samengesteld, is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Daarom kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze pagina’s. Artra aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor enige schade, van welke aard ook, welke het directe of indirecte gevolg is van handelingen en/of beslissingen die geheel of gedeeltelijk zijn gebaseerd op de informatie die op deze pagina’s (begrippen) is samengebracht. Onder informatie zoals bedoeld in deze disclaimer dient ook te worden verstaan informatie verkregen via op deze pagina’s opgenomen hyperlinks naar andere websites.

>