Hoe kunnen we helpen?

Loonkostenvoordeel doelgroep banenafspraak en scholingsbelemmerden

Betekenis van Loonkostenvoordeel doelgroep banenafspraak en scholingsbelemmerden

Dit is een tegemoetkoming voor werkgevers in de loonkosten van personen met een ziekte of handicap die geregistreerd staan bij het UWV in het doelgroep banenafspraak register. Het doel van deze regeling is werkgevers te motiveren deze groep meer in dienst te nemen of te houden. Het voordeel kan oplopen tot max €2000.- per jaar. Dit komt in de vorm van een vast bedrag per verloond uur dat achteraf wordt uitbetaald.

Het loonkostenvoordeel (LKV) doelgroep banenafspraak en scholingsbelemmerden is een van de vier loonkostenvoordelen die sinds 1 januari 2018 gelden.

 

Wil je graag meer informatie?

Wil je graag meer informatie?

Wil je graag meer informatie over dit onderwerp? Volg dan de basisopleiding uitzendprofessional.

Meer informatie
Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de pagina’s van het kenniscentrum (begrippen). Door deze pagina’s te raadplegen stem je in met deze disclaimer. Deze website is een uitgave van artra. Wij stellen gegevens op deze pagina’s alleen beschikbaar met als doel het verstrekken van informatie. Ondanks de zorg waarmee de inhoud van deze pagina’s is samengesteld, is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Daarom kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze pagina’s. Artra aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor enige schade, van welke aard ook, welke het directe of indirecte gevolg is van handelingen en/of beslissingen die geheel of gedeeltelijk zijn gebaseerd op de informatie die op deze pagina’s (begrippen) is samengebracht. Onder informatie zoals bedoeld in deze disclaimer dient ook te worden verstaan informatie verkregen via op deze pagina’s opgenomen hyperlinks naar andere websites.

>