Basisopleiding Backofficeprofessional verkort (Incompany)

In deze verkorte training ga je praktijkgericht aan de slag met diverse thema’s van de backoffice-medewerker.

Duur: 2 dagdelen
2 zelfstudie uren
Prijs op aanvraag

Als backofficeprofessional zorg jij ervoor dat alle backoffice-werkzaamheden vlekkeloos verlopen. Zo hou jij je bezig met contractbeheer, urenregistratie, verloning, facturatie en loonaangifte. Wet- en regelgeving in de flexbranche wordt steeds complexer en de werkzaamheden van de Backofficeprofessional steeds arbeidsintensiever. Om deze werkzaamheden goed te kunnen regelen en risico’s en kosten te beperken is up-to-date kennis nodig.

Verkorte training Backofficeprofessional

In deze verkorte training ga je praktijkgericht aan de slag met diverse thema’s van de backoffice. Je leert in korte tijd met welke administratieve verplichtingen je rekening moet houden, welke elementen deel uit maken van het tarief en hoe je een loonstrook uit kunt leggen. Daarnaast gaan we aan de slag met de werkkostenregeling, krijg je inzicht in het uitruilen van arbeidsvoorwaarden en leer je de ins en outs van de ET-regeling. Kennis en inzichten die je meteen in de praktijk kunt toepassen.

Resultaat

De belangrijkste doelstelling van deze training is dat je concrete inzichten en toepassingsgerichte kennis verkrijgt, die bruikbaar is voor de eigen praktijk. Onze visie op leren: als je kennis kunt koppelen aan je eigen praktijk, dan leer je vanzelf.

Na het volgen van deze training:

  • Heb je kennis van specifieke administratieve verplichtingen voor de flexbranche;
  • Hebje inzicht in de opbouw van de kostprijs;
  • Ben je in staat de loonstrook uit te leggen;
  • Heb je inzicht in arbeidsmarktontwikkelingen in combinatie met arbeidsmigranten;
  • Ken je de relevante bepalingen uit de uitzend-cao en pas je deze op juiste wijze toe.

Voor wie is deze training geschikt?

Voor elke arbeidsmarktprofessional, junior of senior, die zijn of haar kennis wil vergroten op het gebied van specifieke backofficetaken. Of voor degene die zijn of haar kennis wil opfrissen. Het (aanvangs-)niveau voor deze opleiding is mbo+. Je hebt bij voorkeur de BOU-opleiding afgerond.

Noot: Deze training bereidt niet voor op het schriftelijk examen van de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Wil je het SEU examen Backofficeprofessional halen? Dan adviseren we je om de e-learning Basisopleiding Backofficeprofessional of de examentraining Backofficeprofessional te volgen.

Duur

Deze training duurt 1 dag (2 dagdelen).

Na afloop ontvangen deelnemers een bewijs van deelname.

Studiebelasting

Deze training is op een blended manier ontworpen. Dit betekent dat deelnemers, voorafgaand aan de klassikale lesdag, de lesstof voorbereiden via de digitale leeromgeving. Hiervoor heb je circa 35 uur nodig.

NB: de inlogcode voor deze e-learning is geldig voor een periode van 3 maanden. Bij eventuele verlenging worden er kosten in rekening gebracht.

>