fbpx

SEU | Examentraining Backofficeprofessional

Wil jij na het volgen van de Basisopleiding Backofficeprofessional optimaal voorbereid zijn op het SEU-examen? En daarmee je slagingskans vergroten? Doe mee aan de examentraining! Hierbij focus je nog één extra dag op het SEU-examen. En krijg je extra tips & tricks om te slagen voor het examen!

Vergroot jouw slagingskans

Tijdens deze interactieve trainingsdag behandelt een trainer alle belangrijkste onderwerpen uit de Basisopleiding Backofficeprofessional nog een keer en heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen. Door met een groepje nog eens alle stof goed door te nemen, kom je goed beslagen ten ijs op het examen en vergroot je jouw slagingskans aanzienlijk!

Voor wie?

Deze examentraining is geschikt voor iedereen die na de Basisopleiding Backofficeprofessional behoefte heeft aan nog meer verdieping. Het (aanvangs)niveau van deze training is mbo+.

Heb je al eerder examen gedaan, maar ben je helaas nog niet geslaagd? Niet getreurd! Deze trainingsdag helpt jou om je kennis weer helemaal op te frissen. Je krijgt genoeg tips en aanwijzingen zodat je het volgende examen succesvol aflegt.

Duur

Deze examentraining duurt één dag (twee dagdelen).

Kosten

De kosten voor deze examentraining bedragen € 299 (excl. btw).

Tijdens deze trainingsdag komen alle belangrijke punten uit de Basisopleiding nog een keer naar voren en kun je al jouw vragen stellen aan de trainer.

Inschrijven voor de SEU | Examentraining Backofficeprofessional? Direct inschrijven
Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.