• Klassikaal

SEU | Examentraining Uitzendprofessional

Heb je de Basisopleiding Uitzendprofessional gevolgd en ga je het SEU-examen maken? Dan is het fijn om nog één extra dag te focussen op het examen. Met deze training vergroot je je slagingskans aanzienlijk.

Duur: 2 dagdelen
Prijs op aanvraag

Inleiding

Heb jij de Basisopleiding Uitzendprofessional gevolgd? Lijkt het je fijn om nog één extra dag te focussen op het SEU-examen? Wil jij jouw slagingskans voor het behalen van je SEU vergroten? Kom dan naar onze examendag!

Eendaagse examentraining voor grotere slagingskans

Tijdens deze trainingsdag komen alle belangrijke punten uit de BOU-opleiding nog een keer naar voren en kan je al jouw vragen stellen aan de trainer. Samen met andere zich op het SEU-examen voorbereidende deelnemers kom je beslagen ten ijs en vergroot je jouw slagingskans aanzienlijk!

Voor wie is de eendaagse examentraining geschikt?

Deze ééndaagse examentraining in Utrecht is geschikt voor iedereen die na de BOU-training behoefte heeft aan nog meer verdieping in het SEU. Het (aanvangs-)niveau van deze training is mbo+.

Heb je al eerder examen gedaan, maar ben je helaas nog niet geslaagd? Niet getreurd! Deze trainingsdag helpt jou om je kennis weer helemaal op te frissen. Je krijgt genoeg tips en aanwijzingen zodat je het volgende examen succesvol aflegt.

Duur en studiebelasting

De examentraining duur 1 dag (2 dagdelen)

Investering

De kosten voor deze examentraining bedragen € 375 (excl. btw).

Inhoud

Tijdens deze trainingsdag komen alle belangrijke punten uit de Basisopleiding Uitzendprofessional nog een keer naar voren en kun je al jouw vragen stellen aan de trainer.

>